Kansanopistot

Oikeustiede

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Oikeustiede

Oikeustieteen opintolinja

Oikeustieteen opintolinjalla voit opiskella avoimen yliopiston oikeustieteen aineopintokursseja ja valmentautua oikeustieteellisten tiedekuntien valintakokeeseen.

HEOn Oikeustieteen opintojen tavoitteena on se, että opiskelijat hallitsevat oikeustieteen perusteet. Lukuvuoden aikana suoritetaan 44 opintopistettä avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja. Tavoitteena on valmistautua yliopiston oikeustieteellisen tiedekunnan pääsykokeisiin sekä yliopisto-​opintoihin. 

Oikeustieteen opintojen sisältö

HEOn Oikeustieteen opinnoissa käydään monipuolisesti läpi oikeustieteen perusteita, käytännön sovelluksia ja harjoitustehtäviä sekä luku- ja vastaustekniikkaa. Lukuvuoden aikana suoritetaan avoimen yliopiston oikeustieteellisiä opintoja Turun yliopistosta (44 op), esim. kurssit

  • johdatus oikeustieteeseen
  • kansainvälinen oikeus
  • perhe- ja jäämistöoikeus
  • hallinto-oikeus
  • valtiosääntöoikeus
  • oikeushistoria
  • perhe- ja jäämistöoikeus
  • eurooppaoikeus

Koko lukuvuosi on tehokasta valmentautumista kohti oikeustieteellistä tiedekuntaa. Valintakoevalmentautumiseen keskitytään intensiivisesti kevätlukukaudella. Valmennusjaksolla opiskellaan valintakoekirjallisuutta, kerrataan luku- ja vastaustekniikkaan ja tehdään tapaus- ja monivalintaharjoituksia sekä harjoitusvalintakokeita. Lukuvuoteen sisältyy vierailukäyntejä oikeuden alalla toimiviin kohteisiin. Kevätlukukaudella on mahdollisuus tutustua työelämään ohjatun harjoittelun avulla.

Avoimen yliopiston oikeustieteelliset opinnot (44 op) suoritetaan Turun avoimen yliopiston opetussuunnitelmien mukaisesti.

Mahdollisuus korottaa ylioppilaskirjoitusten arvosanoja

Lukuvuoden aikana huomioidaan ja tarjotaan opetusta niille, jotka menevät korottamaan ylioppilaskirjoitusten arvosanoja ja joilla on tavoitteena hakea jatko-opintoihin ylioppilaskirjoitusten arvosanojen perusteella.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustiede, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

19 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Helsinki

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Jatko-opinnot

Suomessa oikeustieteellisen tutkinnon voi suorittaa Helsingin, Itä-Suomen, Lapin tai Turun yliopiston oikeustieteellisissä tiedekunnissa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustiede? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HEO Kansanopisto
Kirstinkatu1
00530 Helsinki

HEO Kansanopisto

HEO on suosittu kansanopisto Helsingin Kalliossa. Nykyisin HEO on Suomen suurin vapaan sivistystyön koulutuksiin erikoistunut kansanopisto. Opisto tarjoaa media- ja kulttuurialan opintoja sekä tehokkaan mahdollisuuden aloittaa yliopisto-opinnot ja edetä akateemiselle uralle. HEO on turvallinen, innostava ja uudistuva oppilaitos, joka käyttää...

Lue lisää oppilaitoksesta HEO Kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu