🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kandi- ja maisteriohjelmat

Bachelor's Programme in Law

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 7.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Bachelor's Programme in Law

Hymyilevä lakiopiskelija

Tallinnan yliopisto tarjoaa englanninkielisen oikeustieteiden kandidaatinohjelman, joka antaa opiskelijalle korkeatasoisen ja ajankohtaisen koulutuksen. Koulutusohjelma pyrkii vastaamaan nopeasti muuttuvassa ja globalisoituvassa maailmassa esiintyviin lakiongelmiin ja -kysymyksiin. Valmistuneilla on hyvät mahdollisuudet suorittaa maisterin tutkinto missä päin maailmaa tahansa. 

Kansainvälinen opiskeluympäristö

Onnistuneet oikeustoimet vaativat nykypäivänä kykyä käsitellä kansainväliset rajat ylittäviä liiketoimia, jotka ovat standardisoitumassa yhä enemmän. Asianajajien tulee olla hyvin perehtyneitä oikeustieteen kolmeen tärkeään aiheeseen: kansainvälinen oikeustiede, Eurooppa-oikeus sekä vertaileva oikeustiede. Erityisesti eri maiden lakituntemus on nykypäivänä yhä tärkeämpää.

Tallinnan yliopiston lakikoulu tarjoaa monipuolista opetusta, joka tähtää kouluttamaan taitavia ja menestyviä asianajajia, jotka pystyvät toimimaan niin päivittäisissä oikeudenkäynneissä, yritysoikeusasioissa kuin myös Eurooppa-oikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Tallinnan yliopiston kampus sijaitsee keskikaupungin sykkeessä: kansainvälinen lentokenttä on neljän kilometrin päässä; satamaan on matkaa vain  kilometri. Yliopisto tarjoaa huippunykyaikaiset palvelut ja laitteet. Luentosalit ja laboratoriot ovat moderneja. Tarjolla on myös runsaasti vapaa-ajantiloja eri puolilla yliopistoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Law, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti
  • Hakuaika: 7.8.2024

Hakeminen

Lue lisää hakemisesta

Kelpoisuusvaatimuksena toisen asteen koulutus tai sitä vastaava pätevyys sekä englannin kielen osaamisen osoittaminen. Koulutukseen on pääsykoe, joka koostuu kirjoitustehtävästä (50 %) ja haastattelusta (50 %).

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2500 euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing


reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu