Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bachelor's Programme in Law

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot
Helsinki, Tallinna
Alkavat koulutukset
Helsinki
Syksyllä 
Tallinna
Syksyllä  (englanti)

Videoesittely

Kandiohjelma syventyy kansainväliseen oikeuteen sekä Eurooppa-oikeuteen.

Bachelor's Programme in Law

Bachelor's Programme in Law

Bachelor's Programme in Law

Tallinnan yliopisto tarjoaa englanninkielisen oikeustieteiden kandidaatinohjelman, joka antaa opiskelijalle korkeatasoisen ja ajankohtaisen koulutuksen. Koulutusohjelma pyrkii vastaamaan nopeasti muuttuvassa ja globalisoituvassa maailmassa esiintyviin lakiongelmiin ja -kysymyksiin.

Opetusta on tarjolla sekä Tallinnassa että Helsingissä. Tallinnassa koulutus toteutetaan päiväopintoina ja Helsingissä monimuoto-opintoina. Helsingin kampuksella opiskelijat saavat perustiedot kansainvälisen lain ja Euroopan lainsäädännön ohella myös Suomen laista. Valmistuneilla on hyvät mahdollisuudet suorittaa maisterin tutkinto missä päin maailmaa tahansa. 

Kansainvälinen opiskeluympäristö

Onnistuneet oikeustoimet vaativat nykypäivänä kykyä käsitellä kansainväliset rajat ylittäviä liiketoimia, jotka ovat standardisoitumassa yhä enemmän. Asianajajien tulee olla hyvin perehtyneitä oikeustieteen kolmeen tärkeään aiheeseen: kansainvälinen oikeustiede, Eurooppa-oikeus sekä vertaileva oikeustiede. Erityisesti eri maiden lakituntemus on nykypäivänä yhä tärkeämpää.

Tallinnan yliopiston lakikoulu tarjoaa monipuolista opetusta, joka tähtää kouluttamaan taitavia ja menestyviä asianajajia, jotka pystyvät toimimaan niin päivittäisissä oikeudenkäynneissä, yritysoikeusasioissa kuin myös Eurooppa-oikeuteen liittyvissä kysymyksissä.

Tallinnan yliopiston kampus sijaitsee keskikaupungin sykkeessä: kansainvälinen lentokenttä on neljän kilometrin päässä; satamaan on matkaa vain  kilometri. Yliopisto tarjoaa huippunykyaikaiset palvelut ja laitteet. Luentosalit ja laboratoriot ovat moderneja. Tarjolla on myös runsaasti vapaa-ajantiloja eri puolilla yliopistoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor's Programme in Law, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Tutkinto / todistus

Bachelor of Arts (BA) in Social Sciences

Kustannukset

Lukukausimaksu on 2200 euroa per lukukausi.

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tervetuloa Tallinnan yliopistoon! Tallinnan yliopisto on valtion yliopisto aivan Tallinnan keskustassa. Yliopistossa opiskelee 7000 opiskelijaa, joiden joukossa 900 kansainvälistä opiskelijaa yli 75:stä maasta. Myös kansainväliset tutkijat ovat löytäneet Tallinnan yliopiston. Yliopisto pyrkii luomaan sekä opiskelijoilleen että muille yhteisön jäsenille yksilöllisen opiskeluympäristön...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee


Arvioinnit

Bachelor's Programme in Law ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty oikeustieteen pääsykokeessa

Valmennuskeskuksen Turun Supertakuu-kurssilta pääsi oikikseen huimat 67 % viime keväänä. Varmista sisäänpääsysi – kursseja monilla paikkakunnilla!