Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Master's Programme in Interaction Design

Tallinnan yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
   
Lähiopetus
Tallinna
Maisteriopinnot ja itsenäiset maisteriohjelmat

Master's Programme in Interaction Design

MSc Interaction Design -ohjelma on kansainvälinen kahden vuoden maisteriohjelma (120 op), jota tarjoavat Kyproksen teknillisen yliopiston multimedian ja graafisen taiteen laitos ja englannin kielinen Tallinnan yliopiston digitaalitekniikan korkeakoulu. Ohjelmamme on suunniteltu toimimaan täysin verkossa (kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti) painottaen käytännöllistä opetusta tutkimalla, suunnitellessa ja toteuttamalla erilaisia ​​yksilöllisiä ja yhteistyöhankkeita.

Opetussuunnitelman avulla voit sekoittaa koulutuksen monitieteisiä kursseja, projekteja ja suunnittelu- ja teknologiatutkimusta. Opetussuunnitelma toimii Googlen verkko-oppimisohjelmassa ja tarjoaa pääsyn CUT- ja TLU-online-järjestelmiin. Maisterin tutkinto noudattaa ongelmaperusteista oppimislähestymistapaa keskittyen lukukauden mittaisiin tehtäviin moduulia kohti, jotka on jaoteltu pienemmiksi 2 viikon pituisiksi jaksoiksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master's Programme in Interaction Design, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Hakuaika alkaa 4.1.2021.

EU/EEA-kansalaiset:

  • Hakemus on toimitettava 1.7.2021 mennessä.
  • Tarvittavat postitse toimitettavat dokumentit on postitettava 15.7.2021 mennessä.

Tutkinto / todistus

Master of Science (MSc) in Interaction Design

Kustannukset

1875 euroa per lukukausi. 

Request information in English

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...


Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Tallinnan yliopisto yhteystiedot

Tallinnan yliopisto

Narva mnt 25
10120 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.tlu.ee

Arvoinnit
Master's Programme in Interaction Design ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Kylteriksi kauppikseen 2021?

Valmennuskeskuksen valmennuskurssit – täysin uudet opetusvideot! Pitkällä Online-kurssilla jopa 382 oppituntia opetusta ja 7 harjoituskoetta.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: