Itsenäiset maisteriohjelmat
Ei arviointeja

Master's Programme in Interaction Design

Tallinnan yliopisto, paikassa Tallinna
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Toteutustapa
Lähiopetus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Master's Programme in Interaction Design

Työpöytä kuvattuna ylhäältä päin

MSc Interaction Design -ohjelma on kansainvälinen kahden vuoden maisteriohjelma (120 op), jota tarjoavat Kyproksen teknillisen yliopiston multimedian ja graafisen taiteen laitos ja englannin kielinen Tallinnan yliopiston digitaalitekniikan korkeakoulu. Ohjelmamme on suunniteltu toimimaan täysin verkossa (kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti) painottaen käytännöllistä opetusta tutkimalla, suunnitellessa ja toteuttamalla erilaisia ​​yksilöllisiä ja yhteistyöhankkeita.

Opetussuunnitelman avulla voit sekoittaa koulutuksen monitieteisiä kursseja, projekteja ja suunnittelu- ja teknologiatutkimusta. Opetussuunnitelma toimii Googlen verkko-oppimisohjelmassa ja tarjoaa pääsyn CUT- ja TLU-online-järjestelmiin. Maisterin tutkinto noudattaa ongelmaperusteista oppimislähestymistapaa keskittyen lukukauden mittaisiin tehtäviin moduulia kohti, jotka on jaoteltu pienemmiksi 2 viikon pituisiksi jaksoiksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master's Programme in Interaction Design, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksyllä

  • Lähiopetus
  • Tallinna
  • englanti

Hakeminen

Katso tarkat hakukriteerit kouluttajan sivulta.

Tutkinto / todistus

Master of Science (MSc) in Interaction Design

Kustannukset

3750 € euroa per lukukausi.

Ota yhteyttä

Request information

You have the right to withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link in the footer of any e-mail you receive from Tallinn University, or by contacting pr@tlu.ee.

By filling in this form you agree that the required data and your question will be forwarded to Tallinn University's admission specialist at admissions@tlu.ee.

In case of interest, read Tallinn University personal data processing conditions: https://www.tlu.ee/en/personal-data-processing

Tallinnan yliopisto
Narva mnt 25
10120 Tallinna

Tallinnan yliopisto

Tallinnan yliopisto on moderni ja dynaaminen tutkimusyliopisto Virossa ja johtava humanististen, yhteiskuntatieteellisten ja ihmiskeskeisen tekniikan yliopisto Tallinnassa. Yliopisto edistää älykästä elämäntapaa koulutuksen, tutkimuksen ja ainutlaatuisen yhteistyön kautta tieteenalojen välillä. Tallinnan yliopisto on nuori yliopisto, jolla on rikas sata vuotta vanha...

Lue lisää oppilaitoksesta Tallinnan yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu