Itsenäiset maisteriohjelmat

International Business Administration (MA) | päiväopinnot

Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
2 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 1.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

International Business Administration (MA) | päiväopinnot

ihmisiä kävelee rakennuksen sisällä

International Business Administration (MA) -koulutusohjelmasta saat kattavan katsauksen nykypäivän liiketoimintaan ja johtamistaitoihin, joilla pysyt kilpailukykyisenä tämän päivän globaalissa liiketoimintaympäristössä.

Koulutusohjelmalla on kaksi suuntautumisvaihtoehtoa: International Business Administration ja Marketing and Customer Experience Management. Valitsitpa kumman suuntautumisen tahansa, TalTech varustaa sinut juuri niillä työkaluilla, joilla käynnistät menestyksekkään uran liiketoiminnan ja markkinoinnin parissa.

Ohjelmassa opiskelet kansainvälisen markkinoinnin perusteita, strategista johtamista sekä liiketoiminnan suunnittelua ja toteutusta. Vain mielikuvitus on rajanasi: ajattele suuresti ja teet valtavan vaikutuksen. Tärkeintä on tehdä opinnoista ykkösprioriteetti. TalTech antaa sinulle tarvittavat työkalut, mutta vain sinä voit oppia käyttämään niitä.

International Business Administration

Keskeiset aiheet: strateginen johtaminen, viennin hallinta, kansainvälinen liiketoiminta, trendit, logistiikka, johtaminen.

Fortune 500 -yritykset ovat tarjonneet yhä enemmän mahdollisuuksia johtotehtäviin erilaisista kulttuureista ja maantieteellisiltä alueilta tuleville ihmisille. Tämä onkin laajentanut hyvän johtajan määritelmää. 

Koulutusohjelmasta saat valmiudet työskennellä erilaisissa organisaatiossa ympäri maailmaa pienistä startupeista globaaleihin yrityksiin. Määrätietoisuuden ja keskittymisen avulla opit olennaiset taidot ohjataksesi yrityksiä menestykseen valitsemallasi sektorilla. Koulutuksen aikana kasvat päteväksi ja tehokkaaksi johtajaksi, joka tuntee modernin työelämän periaatteet ja metodit.

Koulutusohjelman työpajat ja seminaarit sitovat teoriatiedon tosimaailman kontekstiin. Lisäksi TalTech tekee yhteistyötä maailmankuulujen puhujien ja opettajien kanssa, joilla on laaja tuntemus eri maiden markkinoista ja joilta voit saada myös tietoa avoimista työpaikoista.

Marketing and Customer Experience Management

Keskeiset aiheet: kansainvälinen markkinointi, markkinatutkimus, strateginen markkinointi, tuotesuunnittelu, digitaalinen markkinointi, myynnin johtaminen.

Monet seikat tekevät tämän päivän yrityksistä haavoittuvaisia. Koska tekijänoikeusrikkomukset ovat lähes väistämättömiä, innovatiivisella markkinoinnilla on merkittävä rooli kaikessa liiketoiminnassa.  

Liike-elämässä on tärkeää ajatella luovasti löytääkseen ratkaisuja kilpailijoiden ohittamiseksi. Jokainen voi ostaa mainospaikan uutislehdestä, mutta vain harva keksii onnistuneen markkinointistrategian.

TalTechissä sinusta kehittyy luova markkinoinnin ammattilainen, joka on valmis tarttumaan monimutkaisiinkin haasteisiin. Opit suunnittelemaan tehokkaita markkinointikokonaisuuksia ja -konsepteja, tekemään kohdennettuja digitaalisia kampanjoita ja hallitsemaan sosiaalisen median kanavia.

“Engaging people is about meeting their needs – not yours”, sanoo amerikkalainen kirjailija Tony Robbins. Hän on oikeassa siinä, että asiakkaan tunteminen on avainasemassa. TalTechin tuella sinusta kasvaakin pätevä analyytikko, joka on valmis johtamaan ja toteuttamaan kokonaisvaltaisia markkinatutkimuksia.

Koulutuksessa perehdyt ostopäätöksiin vaikuttaviin seikkohin ja ostopolkujen muodostumiseen. Tutustut myös brändi- ja myyntityöhön. Tämän ohella kehityt taitavaksi neuvottelijaksi ja liiketoiminnan kehittäjäksi, ja valmistuttuasi olet valmis viemään maaliin jokaisen diilin.

Kilpailun kiristyessä myynnillä ja markkinoinnilla on elintärkeä rooli kaikessa liiketoiminnassa. Jotta menestyt, sinun täytyy nähdä yhteys tuotteiden ja potentiaalisten asiakkaiden välillä. TalTechiltä saat työkalut juuri tähän tarkoitukseen: TalTechin alumnit ovatkin erittäin haluttuja myynnin ja markkinoinnin huipputehtäviin kaikkialla maailmassa.

Taitavana liiketoiminnan analyytikkona ja markkinoinnin strategina sinä olet korvaamaton voimavara mille tahansa organisaatiolle.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta International Business Administration (MA) | päiväopinnot, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Uramahdollisuudet

“Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail.”

-  Ralph Waldo Emerson.

Maailmassa on kahdenlaisia ihmisiä: ihmisiä, jotka luovat uusia polkuja ja ratkaisuja sekä heidän seuraajiaan.

TalTechin tavoitteena ei ole kouluttaa pelkästään päteviä asiantuntijoita, vaan myös inspiroivia johtajia, jotka uskaltavat ottaa riskejä.

Uramahdollisuudet International Business -ohjelman jälkeen

International Business -ohjelmassa opit tarkastelemaan liiketoiminnan keskeisiä toimintoja kansainvälisessä kontekstissa. Koulutuksesta saat globaalin ajattelutavan, jonka avulla navigoit onnistuneesti globaaleilla markkinoilla. Saat perusteelliset tiedot liiketoiminnasta ja vienninhallinnasta ja sinulla on valmiudet työskennellä kansainvälisten yritysten johdossa.  

Uramahdollisuudet Marketing and Sales Management -ohjelman jälkeen

Markkinointi ja myynti ovat liiketoiminnan tärkeimmät osa-alueet kilpailun kiristyessä globaaleilla markkinoilla. Menestyminen vaatii oikopolkujen löytämistä tuotteiden, palvelujen ja potentiaalisten asiakkaiden välillä. Marketing and Sales Management -koulutusohjelman jälkeen voit työskennellä yrityksen markkinointi- tai myyntipäällikkönä. Voit olla vastuussa yrityksen myyntituloista, asiakassuhteista ja markkinoinnista. Lisäksi osaat analysoida tuloksia, ja niiden pohjalta tehdä muutoksia yritysten käytäntöihin ja strategiaan.

Hakeminen

Hakijalla tulee olla vähintään alempi korkeakoulututkinto kauppatieteen/ liiketalouden alalta tai vähintään 36 opintopistettä seuraavista aiheista:

  • Yritystoiminnan perusteet
  • Markkinoinnin perusteet
  • Rahoituksen perusteet
  • Kirjanpidon perusteet
  • Logistiikka ja varastonhallinta
  • Johtaminen

Lisäksi hakijoiden tulee suorittaa GRE General Test-koe, kirjoittaa motivaatiokirje sekä osallistua verkossa suoritettavaan etähaastatteluun.

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omien kotisivujen kautta, ja kotisivuilta löydät myös tarkempaa lisätietoa koulutusohjelmakohtaisista hakukriteereistä ja GRE General Test -kokeesta. 

Hakuaika 1.2.2024-1.8.2024.

Tutkinto / todistus

Masters (MA)

Kustannukset

Lukukausimaksu: 4700 € / vuosi

Tietoa elämisen kustannuksista

Suomalaiset saavat Viroon opintorahaa ja asumislisää. Opintovuoden aikaista tukea saa syyskuusta kesäkuulle noin 460 euroa kuukaudessa. Tämän lisäksi opiskelija voi hakea valtion takaamaa opintolainaa, joka on kandiopiskelijalle 8000 euroa vuosittain (8000e x 3v). Keskimäärin tämä tekee 800 euroa kuukaudessa. Lisätietoja maisteriohjelmille myönnettävistä opiskelijaeduista saat Kelalta.

Tallinnassa eläminen on yleisesti edullisempaa kuin Suomessa, joten omiin elinkustannuksiin voi osittain vaikuttaa itse.

Tallinnan Teknillisen yliopiston asuntoloiden vuokrien hinta on noin 150 euroa kuukaudelta. Kaupungissa vuokralla asuminen kustantaa noin 300–600 euroa kuukaudessa. Jaetussa yksityisessä huoneistossa asuminen (kolmio kämppiksen kanssa) kustantaa n. 300–500 euroa kuukaudessa.

Elintarvikekustannukset Tallinnassa ovat noin 200–250 euroa kuukaudessa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Business Administration (MA) | päiväopinnot? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.