Sivuston käyttötapa: Mobiili

Insinööri (AMK) | Rakennustekniikka | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Tampere
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Insinööri (AMK) | Rakennustekniikka | päivätoteutus

Rakennustekniikan insinöörikoulutuksessa voit suuntautua talonrakennustekniikkaan, rakennustuotantoon ja infrarakentamiseen. Rakennusteknisten ja matemaattis-luonnontieteellisten opintojen ohella koulutuksessa painotetaan tietoteknisiä taitoja, ympäristön huomioon ottamista sekä valmiutta yrittäjyyteen ja kansainvälisyyteen. Lisäksi opiskellaan alalla tarvittavia johtamis- ja viestintätaitoja.

Rakennustekniikan insinöörinä sinulla on valmiudet toimia rakennustekniikan ja rakennustuotannon monipuolisissa työtehtävissä. Rakennusinsinöörit työskentelevät muun muassa suunnittelussa, tuotekehityksessä, viennissä tai rakennustarkastajina sekä rakennustyömailla tuotantotehtävissä.

Rakennustekniikan tutkinto-ohjelman osaamisperustainen opetussuunnitelma antaa sinulle perusvalmiudet rakentamisen eri osa-alueisiin kahden ensimmäisen vuoden aikana. Kahden viimeisen vuoden aikana syvennät tietojasi eri opintosuuntien osaamiskokonaisuuksissa, joissa perehdytään monipuolisesti nykyaikaisen tietotekniikan osaamiseen rakentamisessa.

Talonrakennustekniikan opintosuunnassa osaamisesi painottuu talonrakennuskohteiden rakenne- ja rakennussuunnitteluun nykyaikaisia atk-ohjelmia käyttäen. Opintoihin kuuluvat myös perustiedot tuotantotekniikasta, talousasioista ja talojen teknillisistä järjestelmistä.

Rakennustuotannon opintosuunta valmentaa sinut talonrakennusprojektien toteuttamisen johtamiseen. Opinnoista saat valmiudet aikataulujen, kustannusten, laadun, työmaatekniikoiden sekä sopimusten ja hankintojen hallitsemiseen niin uudis- kuin korjausrakentamisessa.

Infrarakentamisen opintosuunnassa osaamistasi kasvatetaan laaja-alaisesti liikenneväylien, erilaisten maa- ja vesirakenteiden, perustusten, vesihuoltoverkostojen sekä ympäristörakenteiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja ylläpitoon liittyen.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulu on yksi Suomen suurimmista ammattikorkeakouluista. Monialaisuus ja monimuotoisuus ovat TAMKin ominaispiirteitä. Koulutuksessa ja kehittämishankkeissa eri alojen osaamisia yhdistellään luovasti ja rohkeasti. TAMK keskittyy toiminnoissaan hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Katso vastaavia oppilaitoksia Lataa...


Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Tampereen ammattikorkeakoulu

Kuntokatu 3
33520 Tampere

Arvioinnit

Insinööri (AMK) | Rakennustekniikka | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Opiskele talonrakentajaksi!

Opiskele rakennusalan perustutkinto – hae koulutukseen jatkuvassa haussa!