AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Tradenomi (AMK) | Yrittäjyys ja tiimijohtaminen | päivätoteutus

Tampereen ammattikorkeakoulu, paikassa Tampere
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tradenomi (AMK) | Yrittäjyys ja tiimijohtaminen | päivätoteutus

Tavoite

Yrittäjyyden ja tiimijohtamisen tutkinto-ohjelmassa kerrytät yrittäjyys- ja johtamisosaamistasi rakentamalla oman tiimiyrityksesi liiketoimintaa. TAMKin Proakatemia tarjoaa oppimisympäristön, jossa voit kehittää käytännönläheisesti ja monipuolisesti liiketoimintaosaamistasi. Samalla kehität tiimityötaitojasi, sekä opit omista vahvuuksistasi ja heikkouksistasi tiimin jäsenenä ja yrittäjänä. Yritysyhteistyö sekä Proakatemian kotimaiset ja kansainväliset verkostot auttavat luomaan jo opintojen aikana oman verkoston, mikä helpottaa työelämään siirtymistä.

Opintojen aikana kehityt siinä, mikä juuri nyt on hyödyllistä ja tärkeää. Kyky oppia uutta seuraa mukana läpi elämän. Tradenomina sinulla on monipuoliset tiedot ja taidot, toimitpa valmistuttuasi yrittäjänä tai vaativissa asiantuntijatehtävissä.

Koulutuksen sisältö

Ensimmäisen vuoden syksyllä opinnot koostuvat pääosin yritystoiminnan perusosaamisista, kuten liiketoimintamallit, markkinointi, myynti, talousajattelu ja tiimioppiminen. Keväällä oppimisen kehykseksi tulee työskentely omassa tiimiyrityksessä. Pääosa perusosaamisista opiskellaan Kaupin kampuksella, jossa opiskelee suurin osa TAMKin opiskelijoista. Tiimiyritystyöskentelyn myötä pääasialliseksi opiskelupaikaksi tulee Proakatemian toimipiste, joka sijaitsee Tampereen keskustassa Finlaysonin alueella.

Proakatemiassa oppimisympäristönä toimii yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa perustamasi tiimiyritys. Teet oppimissopimuksen, jonka avulla suuntaat oppimistasi kohti omia tavoitteitasi. Pääosin valitset itse projektit ja seminaarit, joissa olet mukana sekä ammattikirjat omaan lukuohjelmaasi. Yrittäjän tiedot ja taidot sekä toimintaympäristö muuttuvat jatkuvasti, ja sinulla on mahdollisuus hankkia alan uusin osaaminen. Opit varmasti jotain sellaista, jota emme vielä tiedä.

Yleisiä sisältöjä opinnoissa ovat johtaminen, myynti ja markkinointi, yrityksen talous, tiimityöskentely sekä luovat tuotteet ja liiketoimintamallit. Koko opintojen ajan kasvatat markkinatuntemustasi ja bisnesälyäsi. Tiimiyrityksen jäsenenä kehität itsessäsi monia työelämässä tärkeitä metataitoja, kuten visionäärisyys, rohkeus, yhteistyötyötaidot, viestintätaidot, tunneäly ja käytännön johtamisosaaminen.

Proakatemiassa oppiminen tapahtuu yhdessä oman tiimin ja muiden tiimien kanssa. Tiimioppiminen vaatii vahvaa sitoutumista ja läsnäoloa. Aktiivinen osallistuminen tiimin toimintaa on edellytys hyviin tuloksiin.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tradenomi (AMK)

Tampereen ammattikorkeakoulu
Kuntokatu 3
33520 Tampere

Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampere on Suomen suosituin opiskelu- ja asuinkaupunki. Kaupungin sijainti, hyvät kulkuyhteydet ja harrastusmahdollisuudet, tapahtumat sekä kohtuulliset elinkustannukset tekevät siitä vetovoimaisen. Joka kuudes kaupungin yli 240 000 asukkaasta on opiskelija – täällä on helppo solahtaa joukkoon. Moni sanoo, että Tampere on...

Lue lisää oppilaitoksesta Tampereen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu