Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | päivätoteutus

Turun ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Turku
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | päivätoteutus

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | insinööri

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan opinnoissa perehdytään autojen ja työkoneiden tekniikkaan sekä kuljetuksiin. Opinnoissa voi suuntautua ajoneuvojen ja työkoneiden komponenttien suunnitteluun, huolto- ja korjaustoimintaan tai katsastukseen tai kuljetustekniikan eri osa-alueille.

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutuksen sisältö

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan opintoihin kuuluu lähiopetusta, käytännön harjoitustöitä eli laboratoriotöitä, työharjoittelua (kesäisin) sekä opinnäytetyö. Opiskeluun kuuluu myös yritysten kanssa toteuttavia projekteja, joissa saat käytännön työelämäkokemusta ja arvokkaita kontakteja.

Opiskelu on käytännönläheistä sisältäen ryhmä- ja seminaaritöitä, tutkimus- ja kehitystyötä, työpaikkavierailuja sekä omaehtoista opiskelua. Yhteistyö alan yritysten kanssa on arkipäivää. Halukkailla on mahdollisuus suorittaa harjoittelujakso kansainvälisesti merkittävässä arktisessa ajoneuvotestausyrityksessä Ivalossa.

Työelämässä

Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutuksesta saat valmiudet, joilla voit työllistyä joko Suomessa tai ulkomailla ajoneuvo- ja kuljetusalan asiantuntija- tai esimiestehtäviin. Näitä ovat esim. ajoneuvojen vianetsintä, huoltaminen, korjaaminen, katsastaminen, myynti tai vaihtoehtoisesti auto- sekä muiden kuljetusta järjestäminen. Työantajiasi voivat olla esim. autojen merkkiliikkeet tai yleiskorjaamot, katsastustoimipisteet, autovakuuttajat, ajoneuvo- ja työkoneteollisuus, suunnittelutoimistot tai tavara- ja henkilökuljetusyritykset. Ajoneuvo- ja kuljetusala on toimialue, johon liittyvistä työtehtävistä suurin osa on tehtävä Suomessa. Niinpä se on varma kotimainen työllistäjä alan osaajille.

  Kiinnostuitko koulutuksesta?

  Jos haluat lisätietoa aiheesta Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

  Hakeminen

  Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa.

  Tutkinto / todistus

  Insinööri (AMK)

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Turun ammattikorkeakoulu Twitterissä ja Facebookissa

  Turun ammattikorkeakoulu

  Turun ammattikorkeakoulu

  » Turun ammattikorkeakoulu somessa

  Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on 9300 opiskelijan ja 700 henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö, joka tarjoaa työelämää ja yrittäjyyttä kehittävää koulutusta, tutkimus- ja kehitystyötä sekä organisaatioiden kokonaisvaltaista kehittämistä. Turun ammattikorkeakoulussa voit hakeutua eri alan ammattikorkeakouluopintoihin, päivittää...


  Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

  Yhteystiedot

  Turun ammattikorkeakoulu

  Joukahaisenkatu 3
  20520 Turku

   Näytä puhelinnumero
  www.turkuamk.fi

  Arvioinnit

  Ajoneuvo- ja kuljetustekniikan koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

  Saatat olla kiinnostunut myös näistä: