Ylemmät AMK-tutkinnot

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Turun ammattikorkeakoulu, paikassa Turku
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus | insinööri | YAMK

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus on insinööreille (AMK) suunnattu työelämälähtöinen ylempi AMK-koulutus, joka antaa valmiudet kehittyä hyvää asiantuntemusta vaativissa johtamis- ja asiantuntijatehtävissä. Koulutuksen voi suorittaa oman työn ohessa.

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutuksen sisältö

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus kehittää erityisesti teknologiapainotteista liiketoimintaosaamista, esimiestaitoja sekä projektien hallintataitoja. Koulutus muodostuu menetelmä- ja liiketoimintaopinnoista sekä teknologiaosaamisen johtamisen syventävistä ammattiopinnoista ja opinnäytetyöstä sekä vapaasti valittavista opinnoista.

Koulutuksen toteutus

Teknologiaosaamisen johtamisen koulutus toteutetaan monimuotoisena, mikä tarkoittaa lähiopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Lähiopetusta on keskimäärin kahtena arkipäivänä kuukaudessa. Koulutuksen aikainen työskentely ja oppimistehtävien sekä opinnäytetyönä tehtävän kehittämishankkeen sitominen opiskelijan työtehtäviin mahdollistaa työnantajaorganisaation toimintojen kehittämisen opintojen rinnalla.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Turku
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto, opistoasteen tai ammatillisen korkea-asteen tutkinto. Lisäksi edellytetään kahden vuoden työkokemusta. (Tutustu tarkemmin pohjakoulutus- ja hakukelpoisuusvaatimuksiin Opintopolussa.)

Tutkinto / todistus

Insinööri (ylempi AMK)

Turun ammattikorkeakoulu
Joukahaisenkatu 3
20520 Turku

Turun ammattikorkeakoulu

Turun ammattikorkeakoulu on hakijoiden keskuudessa yksi maan vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Turun AMK on yli 10 000 opiskelijan ja henkilökunnan jäsenen monialainen koulutusyhteisö. Turun AMK:sta valmistuu joka vuosi yli 2000 osaajaa vahvistamaan Varsinais-Suomen elinkeino- ja kulttuurielämää. Turun ammattikorkeakoulu tarjoaa koulutusta työelämän eri vaiheisiin. Voit...

Lue lisää oppilaitoksesta Turun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu