Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Biologian abikurssi

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
suomi
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Etätoteutus
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian abikurssi

Saavuta tavoittelemasi arvosana biologian ylioppilaskirjoituksissa!

Ylioppilaskirjoitusten merkitys on korostunut korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijavalinnoissa. Jatko-opiskelupaikan voi usealta alalta saada hyvällä ylioppilastodistuksella ilman pääsykoetta. Lisäksi osa pääsykokeistakin pohjautuu suoraan lukion kurssien tietoihin.

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa. Biologiassa on tarjolla Kotikurssi opetusvideoineen, uusi Online-etäkurssi sekä tehtäväpainotteinen Abinetti-itseopiskelukurssi. Online-kurssilla osallistut opetukseen omalta kotikoneeltasi ja saat runsaasti tehtäviä sekä teoriaopetusta.

Miksi abikurssille?

Valmennuskeskuksen abikurssien avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista. Abikurssit sopivat niin ensimmäistä kertaa kirjoittavalle kuin arvosanojaan korottavallekin.

Abikurssilla

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Kurssilla kertaat valitsemasi aineen lukion oppimäärän teoriaa ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Harjoitustehtävät vastaavat aitoja ylioppilastehtäviä, joten niiden avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Abinetissä pääset harjoittelemaan tehtäviin vastaamista samoilla työkaluilla kuin virallisessa

Abitti-kokeessakin. Runsas harjoittelu vahvistaa itsevarmuuttasi, jota tarvitset ylioppilaskirjoitusten vaativissa tehtävissä.

Biologian abikurssien sisältö

  1. Opetusvideot
  2. Teoria
  3. Monipuoliset harjoitustehtävät
  4. Sähköinen oppimisympäristö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian abikurssi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian abikurssi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvoinnit
Biologian abikurssi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: