Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Biologian Yo-koevalmennus

Valmennuskeskus
Yhteenveto
Useita vaihtoehtoja
Useita kurssivaihtoehtoja
   
Osa-aikainen
Verkossa
Valmennuskurssit

Biologian Yo-koevalmennus

Biologian Yo-koevalmennus

Saavuta tavoittelemasi arvosana biologian ylioppilaskirjoituksissa!

Monipuolinen kurssi takaa osaamisesi biologian yo-kokeessa. Laadukkaiden opetusvideoiden avulla sisäistät tärkeimmät kohdat ja osaat yhdistää yksittäiset asiat suurempiin kokonaisuuksiin.

Ylioppilaskirjoitusten merkitys on korostunut korkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijavalinnoissa. Jatko-opiskelupaikan voi usealta alalta saada hyvällä ylioppilastodistuksella ilman pääsykoetta. Lisäksi osa pääsykokeistakin pohjautuu suoraan lukion kurssien tietoihin.

Valmennuskeskuksen Yo-koevalmennuksen avulla onnistut ylioppilaskirjoituksissa. Biologian Yo-koevalmennus on laaja itseopiskelukurssi. Oppimisympäristöstä löytyvät muun muassa opetusvideot, teoriakooste ja runsaat harjoitustehtävämateriaalit.

Miksi Yo-koevalmennukseen?

Valmennuskeskuksen Yo-koevalmennuksen avulla saavutat tavoittelemasi arvosanan kirjoituksista. Yo-koevalmennus sopii niin ensimmäistä kertaa kirjoittavalle kuin arvosanojaan korottavallekin.

Yo-koevalmennuksella

  • parannat osaamistasi,
  • kasvatat itsevarmuuttasi ja
  • teet runsaasti harjoitustehtäviä.

Kurssilla kertaat valitsemasi aineen lukion oppimäärän teoriaa ja harjoittelet vastaustekniikkaa. Harjoitustehtävät vastaavat aitoja ylioppilastehtäviä, joten niiden avulla kehität tiedollisia ja taidollisia valmiuksiasi. Runsas harjoittelu vahvistaa itsevarmuuttasi, jota tarvitset ylioppilaskirjoitusten vaativissa tehtävissä.

Biologian Yo-koevalmennuksen sisältö

  1. Opetusvideot
  2. Teoria
  3. Monipuoliset harjoitustehtävät
  4. Sähköinen oppimisympäristö

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Biologian Yo-koevalmennus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Valmennuskeskuksen kursseille ilmoittautuminen on helppoa - klikkaa seuraavaa linkkiä: Ilmoittaudu kurssille.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Biologian Yo-koevalmennus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus

Valmennuskeskus – onnistu tavoitteessasi!

Valmennuskeskus järjestää valmennuskursseja yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen pääsykokeisiin sekä ylioppilaskirjoituksiin monilla paikkakunnilla. Vuodesta 1975 asti toiminut Valmennuskeskus on Suomessa suurin, kokenein ja luotetuin valmennuskursseja järjestävä yritys. Vuosittain Valmennuskeskus auttaa yli 2000 pyrkijää saamaan tavoittelemansa opiskelupaikan. Tutkimustoimisto Innolink Research Oy:n tekemän tutkimuksen...


Lue lisää oppilaitoksesta Valmennuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Valmennuskeskus

Tammasaarenkatu 1
00181 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.valmennuskeskus.fi


Arvioinnit

Biologian Yo-koevalmennus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: