Ammatillisen tutkinnon osat

Koneistaja, tutkinnon osia

Vantaan ammattiopisto Varia, paikassa Vantaa
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Pituus
Henkilökohtaistamisen mukaan
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koneistaja, tutkinnon osia

Hitsaaja

Koneistajana olet osana tuotantoa, jossa valmistetaan teknisten piirustusten mukaisia koneiden osia manuaalikoneilla tai CNC-ohjatuilla työstökoneilla. Osien valmistus voi olla yksittäiskappaleiden tekemistä tai sarjavalmistusta.

Opinnoista saat valmiuksia suunnitella koneiden asetuksia ja eri työvaiheiden järjestyksiä sekä käyttää alan materiaaleja ja menetelmiä turvallisesti. Saat valmiuksia ohjelmoida CNC- työstökoneita ja käyttää niitä osien valmistamiseen. Lisäksi opit teknisenpiirtämisen perusteet ja 3D-mallentamisen, mitä voit hyödyntää CAM-ohjelmistossa tekemällä työstöratoja CNC-koneille tai 3D-printterille.

Koulutuksen toteutus:

Opinnot sisältävät teoriaa ja käytännön harjoittelua oppilaitoksessa, verkko-opiskelua sekä mahdollisesti opiskelua koulutussopimuksella tai oppisopimuksella työelämässä. Opetuskieli on suomi.

Osaaminen osoitetaan näytöillä tekemällä käytännön työtehtäviä aidoissa työtilanteissa. Koulutuksessa suoritetaan hitsaajan pätevyyskokeita eri hitsausprosesseilla.

Opinnot järjestetään päiväopiskeluna maanantaista perjantaihin.  Jos pääset työelämäjaksolle, niin silloin noudatetaan työpaikan työaikaa.

Koulutus toteutetaan Hiekkaharjun toimipisteessä osoitteessa Tennistie 1, 01370 Vantaa.

Opintojen laajuus: 

Opinnoissa on mahdollisuus suorittaa seuraavat tutkinnon osat ja opinnot:

  • Valmistustyötehtävissä toimiminen (25 osaamispistettä)
  • Asennus ja automaatio (10 osp)
  • Koneistus (30 osp)

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koneistaja, tutkinnon osia, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Kustannukset

Opiskelu ja ruokailu ovat koulussa maksuttomia, mutta opiskelijat ostavat itse oppikirjat ja opiskelutarvikkeet. Työvaatteet ja työkengät ovat ilmaisia, mutta hävinneet työvarusteet täytyy korvata.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koneistaja, tutkinnon osia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Vantaan ammattiopisto Varia
Tennistie 1
01370 Vantaa

Variasta työelämän ammattilaiseksi

Vantaan ammattiopisto Varia on monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos. Tarjoamme laadukasta ja käytännönläheistä koulutusta nuorille, aikuisille ja organisaatioille. Toimipisteemme sijaitsevat lähellä kehäradan asemia hyvien kulkuyhteyksien päässä Aviapoliksessa, Hiekkaharjussa, Koivukylässä ja Myyrmäessä. Varian työelämäpalvelut sijaitsee Vantaan yrityspalvelukeskuksessa Leijassa. Variassa voi opiskella...

Lue lisää oppilaitoksesta Vantaan ammattiopisto Varia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu