Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Veridium Education
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Päiväopinnot
Helsinki
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Oikeustiede

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Haluatko toimia monipuolisissa juristin tehtävissä? Lontoon Yliopisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kolmivuotinen oikeusnotaarin tutkinto (LL.B.) tai yksivuotinen Common Law (CertHE) -koulutus Helsingissä. Koulutuksen Helsingissä järjestää Lontoon yliopisto yhteistyössä Oikeusinstituutin (Institute of Law Jersey) kanssa.

Lontoon yliopisto tarjoaa mahdollisuuden olla töissä ja opiskella samanaikaisesti. Luennot järjestetään Helsingissä aina perjantaisin ja lauantaisin. Yliopistossa on mahdollista myös suorittaa tentit opiskelijan asuinpaikassa ilman läsnöolopakkoa Lontoossa.

Kansainvälinen koulutus 

Oikeustieteen opinnot toteutetaan englannin kielellä, ja useat tiedekunnan jäsenet puhuvat äidinkielenään englantia. Englanti on kansainvälisen oikeuden ja liike-elämän kieli, joten englannin kielisistä opinnoista on sinulle paljon hyötyä tulevaisuuden urallasi. 

Oikeusnotaarin tutkinto

Kolmivuotinen tutkinto sisältää seuraavat pakolliset moduulit: sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi, julkinen oikeus, esineoikeus, EU-oikeus, vahingonkorvausoikeus, trusti-oikeus ja oikeusteoria. Vaihtoehtoisina moduuleina ovat hallinto-oikeus, perheoikeus, kansainvälinen ihmisoikeus, kriminologia, riidanratkaisu, riita- ja rikosoikeudenkäynti, yhtiöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, työoikeus, oikeudenkäynti ja näyttö, immateriaalioikeus, kansainvälinen kauppaoikeus, johdanto Islamin oikeuteen ja kansainvälinen oikeus. Oikeusnotaarin tutkintoon kuuluu myös kirjallinen lopputyö.

Common Law (CertHE)

Yksivuotinen koulutus sisältää seuraavat oikeusnotaarin tutkinnon ensimmäisen vuoden moduulit: sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi sekä julkinen oikeus. Common Law (CertHE) todistus on erinomainen tapa aloittaa oikeustieteen opinnot Lontoon yliopistossa. Suoritettu yksivuotinen Common Law (CertHE) todistus oikeuttaa jatkamaan opintoja oikeusnotaarin tutkinnon suorittamiseksi.

Työtehtävät valmistumisen jälkeen

Kansainvälisen oikeustieteen tutkinnon suorittaneella on loistavat valmiudet työskennellä juristina kansainvälisen kaupan alalla, tuomioistuimissa, yritysjuristeina, eurooppaoikeuden alalla sekä lukuisilla muilla nopeasti kasvavilla oikeusaloilla. Tutkinto tunnustetaan Suomessa. Ammattipätevyyden saavuttaminen edellyttää Opetushallituksen ohjeistamien täydentävien osien suorittamista. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opinnot Helsingissä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteeen koulutusta osoittava todistus.
  2. Yo-englannista vähintään cum laude approbatur tai muu osoitus riittävästä kielitaidosta (IELTS 5.5, TOEFL 70). Mikäli englannin kielen taito on alempi kuin yllä olevat vaatimukset, hakijan kielitaito arvioidaan haastattelun aikana.

Pääsykokeena järjestetään haastattelu.

Tutkinto / todistus

Oikeusnotaari tai Common Law (CertHE).

Kustannukset

Lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opinnot Helsingissä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän asteen korkeakoulututkintoihin Helsingissä ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuotta suunnitteleville kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti, ja kansainvälinen tutkinto sekä hyvä kielitaito ovat vahvoja valtteja...


Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Veridium Education

Tornimäe 5
10151 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.veridium.eu


Arvioinnit

Oikeustieteen opinnot Helsingissä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Menesty oikeustieteen pääsykokeessa

Valmennuskeskuksen Turun Supertakuu-kurssilta pääsi oikikseen huimat 67 % viime keväänä. Varmista sisäänpääsysi – kursseja monilla paikkakunnilla!