Sivuston käyttötapa: Mobiili

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Veridium Education
Yhteenveto
3 vuotta
englanti
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
   
Päiväopinnot
Helsinki
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Oikeustiede

Oikeustieteen opinnot Helsingissä

Haluatko kansainvälisiin lakimiehen tehtäviin? Lontoon Yliopisto tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella kolmivuotinen oikeusnotaarin tutkinto (LL.B.) tai yksivuotinen Common Law (CertHE) -koulutus Helsingissä.

Lontoon yliopiston on perustanut Oxford ja Cambridge yliopistot vuonna 1858. Lontoon yliopisto on myös ensimmäinen yliopisto, joka antaa mahdollisuuden myös olla töissä ja opiskella samanaikaisesti sekä suorittamaan tentit opiskelijan asuinpaikassa ilman läsnäolopakkoa Lontoossa. Vuonna 1858 Lontoon yliopistosta tuli etä- oppimisen pioneeri, jonka avulla opiskelijat voivat opiskella yliopistotasolla Lontoon ulkopuolella.

Koulutuksen Helsingissä järjestää Lontoon yliopisto yhteistyössä Oikeusinstituutin (Institute of Law Jersey) kanssa.

Kansainvälinen koulutus 

Oikeustieteen opinnot toteutetaan englannin kielellä ja useat tiedekunnan jäsenet puhuvat äidinkielenään englantia. Tämä on sinulle suuri etu, sillä englanti  on kansainvälisen oikeuden ja liike-elämän kieli.

Oikeusnotaarin tutkinto

Kolmivuotinen tutkinto sisältää seuraavat pakolliset moduulit: sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi, julkinen oikeus, esineoikeus, EU-oikeus, vahingonkorvausoikeus, trusti-oikeus ja oikeusteoria. Vaihtoehtoisina moduleina ovat: hallinto-oikeus, perheoikeus, kansainvälinen ihmisoikeus, kriminologia, riidanratkaisu, riita- ja rikosoikeudenkäynti, yhtiöoikeus, kansainvälinen yksityisoikeus, työoikeus, oikeudenkäynti ja näyttö, immateriaalioikeus, kansainvälinen kauppaoikeus, johdanto Islamin oikeuteen ja kansainvälinen oikeus. Oikeusnotaarin tutkintoon kuuluu myös kirjallinen lopputyö.

Common Law (CertHE)

Yksivuotinen koulutus, joka sisältää oikeusnotaarin tutkinnon ensimmäisen vuoden modulit: sopimusoikeus, rikosoikeus, oikeusjärjestelmä ja metodi ja julkinen oikeus. Common Law (CertHE) todistus on erinomainen tapa aloittaa oikeustieteen opiskelut Lontoon yliopistossa. Suoritettu yksivuotinen Common Law (CertHE) todistus oikeuttaa jatkamaan opintoja oikeusnotaarin tutkinnon suorittamiseksi.

Työtehtävät valmistumisen jälkeen

Kansainvälisen oikeustieteen tutkinnon suorittaneella on loistavat valmiudet työskennellä juristeina kansainvälisen kaupan alalla, tuomioistuimissa, yritysjuristeina, eurooppaoikeuden alalla sekä lukuisilla muilla nopeasti kasvavilla oikeusaloilla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Oikeustieteen opinnot Helsingissä, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta. Tarkemmat hakuohjeet löytyvät Veridium Educationin kotisivuilta.

Pääsyvaatimuksena on:

  1. Lukio- ja ylioppilastutkinto tai muu vastaava toisen asteeen koulutusta osoittava todistus
  2. Yo-englannista vähintään cum laude approbatur, tai muu osoitus kielitaidosta (IELTS 5.5, TOEFL 70). Mikäli englanninkielen taito on alempi kuin yllä olevat vaatimukset niin kielitaito arvioidaan haastattelun kautta.

Pääsykokeena järjestetään haastattelu.

Tutkinto / todistus

Oikeusnotaari tai Common Law (CertHE).

Kustannukset

Lukuvuosi- ja pääsykoemaksu tarkistetaan Veridium Educationilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Oikeustieteen opinnot Helsingissä? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education

Veridium Education tarjoaa mahdollisuuden monipuolisiin alemman ja ylemmän korkeakoulututkintoihin Virossa ja Unkarissa. Veridium Educationin tarjoamat vaihtoehdot sopivat niin tuoreille ylioppilaille, välivuosia pitäneille kuin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneillekin. Ulkomailla opiskelun suosio kasvaa jatkuvasti ja kansainvälinen tutkinto ja vahva kielitaito ovat vahvoja valtteja työmarkkinoilla....


Lue lisää oppilaitoksesta Veridium Education ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Veridium Education

Tornimäe 5
10151 Tallinna

 Näytä puhelinnumero
www.veridium.eu


Arvioinnit

Oikeustieteen opinnot Helsingissä ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.