Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

WinNova, paikassa Rauma (+2 sijaintia)
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1,5 vuotta
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

mies ja läppäri

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 op) on suunnattu yrittäjille, johtoryhmän jäsenille tai liiketoimintaa harjoittavan organisaation tai sen osan johtotehtävissä toimiville. Tutkinnon suorittajalla tulee olla johdettavanaan selkeä vastuualue, jonka toimintaa hän suunnittelee, johtaa ja arvioi tavoitteellisesti ja vuorovaikutuksessa muiden tahojen kanssa.

Sekä oppiminen että tutkinnon suorittaminen suunnitellaan henkilökohtaisesti niin, että ne tukevat omaa ja organisaatiosi kehittymistä.

Tavoitteet

  • Tutkinnon suorittanut osaa toimia yrityksen tai vastuualueen johtamistehtävässä.
  • Tutkinnon suorittanut osaa johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai vastuualueensa toimintaa. Hän osaa kehittää toimintaansa ja osaamistaan johtajana tai yrityksen omistajana. Hän osaa johtaa yrityksen tai vastuualueen henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.
  • Tutkinnon suorittanut hallitsee myös valitsemiensa tutkinnon osien erityisalueiden tiedot ja taidot. Valinnaisten tutkinnon osien osaaminen voi liittyä strategiatyön johtamiseen, projektin johtamiseen, työyhteisön kehittämisen johtamiseen, henkilöstön ja osaamisen johtamiseen, asiakkuuksien johtamiseen, talouden johtamiseen tai tuotanto- ja palveluprosessien johtamiseen.

Opintojen teemoja

Johtajana toimiminen / Strategiatyön johtaminen / Projektin johtaminen / Työyhteisön kehittämisen johtaminen / Henkilöstön osaamisen johtaminen / Asiakkuuksien johtaminen / Talouden johtaminen /Tuotanto-​ ja palveluprosessien johtaminen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Laitila
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Pori
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Rauma
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan www.winnova.fi sivuilta löytyvän koulutusesitteen kautta, sähköisellä hakulomakkeella.

Kustannukset

Tutkintoon valmistava koulutus on mahdollista toteuttaa joko oppisopimuskoulutuksena, jolloin koulutus on maksuton tai omaehtoisena koulutuksena, jolloin omavastuuosuus on 500€. Mainitse halukkuus oppisopimukseen hakeutumisen yhteydessä.

Huom. molemmissa tapauksissa maksettavaksi jää valmennusjaksoihin liittyvät ruokailu-​ ja majoituskustannukset.

WinNova sosiaalisessa mediassa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
WinNova
Tiedepuisto 3
28600 Pori

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista tutkintoon johtavaa koulutusta sekä monipuolista täydennyskoulutusta eri aloille Satakunnassa ja Vakka-Suomessa. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella oppilaitoksen keskeinen ydintehtävä. Kampukset toimipisteineen sijaitsevat Porissa, Raumalla, Laitilassa ja Ulvilassa. Opiskelijoita on keskimäärin 5000 ja henkilöstöä...

Lue lisää oppilaitoksesta WinNova ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu