Uudistimme ammatinvalintatestimme – kokeile uutta testiä täällä!

Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Careeria, Verkossa
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Kehitä toiminnan tuloksellisuutta muuttuvassa toimintaympäristössä. Löydä ja nosta esiin työhyvinvoinnin tekijät omassa työyhteisössäsi. Hae mukaan johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon ja johda onnistumista.

Kenelle?</h2>

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, joka johdat, suunnittelet ja kehität yrityksen tai oman vastuualueesi toimintaa. Haluat kehittyä johtajana, haluat kehittää omaa yritystäsi/organisaatiotasi ja sen toimintaa.

Käytännön toteutus 

Johtamiseen keskittyvät opinnot toteutetaan joustavasti monimuoto-opiskeluna, jossa vuorottelevat verkko-opiskelu, koulutuspäivät ja työpaikalla tapahtuva oppiminen

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu