Ammatilliset perustutkinnot

Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Careeria, paikassa Porvoo
Opiskelukieli
suomi
Opiskelukieli
suomi
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto

Careeria - Huomisen tekijöille - Katso koulutukset
Hius- ja kauneudenhoitoalan ammattilaisena osaat palvella asiakkaita sekä myydä hiusalan tuotteita ja palveluja. Kampaajat ja parturit tekevät asiakkaille hiustenleikkauksia ja kampauksia erilaisilla tekniikoilla. Hiusten ja hiuspohjan hoito, värjäykset, hiusten rakennekäsittelyt sekä parranajot ja -muotoilut kuuluvat hiusalan työtehtäviin.

Kampaaja ja parturi ammattilainen tekee työtä parturi-kampaamoissa joko yrittäjänä tai työntekijänä. Lisäksi he voivat toimia tuotemyynti- ja koulutustehtävissä maahantuojien ja tavaratalojen palveluksessa, teatteri- ja media-alalla, erilaisissa kylpylöissä sekä palvelutaloissa.

Hyvä tuotetuntemus sekä työ- ja asiakasturvallisuudesta huolehtiminen ovat asiakaspalvelutaitojesi lisäksi alan avaintekijöitä.

Kenelle?

Kampaajan ja parturin koulutus sopii sinulle, joka haluat työskennellä vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, sillä ammatissa keskeistä on asiakaspalvelu. Myös muotojen ja värien hahmottaminen, käden taidot sekä yrittäjämäisyys ovat tärkeitä ominaisuuksia hiusalalla toimivalle.

Kampaajan ja parturin työssä vaaditaan normaalia peruskuntoa, sillä työ on pääasiassa seisomatyötä. Erilaisten kosmetiikka tuotteiden käyttö voi kuivattaa käsien ihoa tai altistaa ihoa allergioille.

Koulutuksessa vaadittava suomen kielen taitotaso on B1, joka mahdollistaa riittävän kielitaidon asiakaspalvelutilanteissa.

Käytännön toteutus

Opiskelu hius- ja kauneudenhoitoalalla on pääasiassa lähiopetusta ja asiakaspalvelua koulun parturi-kampaamossa sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista alan yrityksissä. Opintoihin kuuluu kirjallisia tehtäviä, itsenäistä opiskelua sekä verkko-opetusta. Jokaisen opintopolku suunnitellaan yksilöllisesti.

]]

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kampaaja, parturi | Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Careeria
Perämiehentie 6
06100 Porvoo

Careeria – huomisen tekijöille

Monialaisesta Careeriasta valmistuu huomispäivän huippuosaajia ja tulevaisuuden tekijöitä, joista moni toimii usealla kielellä ja luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. Careeria kouluttaa nuoria ja aikuisia suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja sillä on myös omaa oppisopimustoimintaa. Careerian tarjonta kattaa parikymmentä eri koulutusalaa,...

Lue lisää oppilaitoksesta Careeria ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu