Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen kevään 1. yhteishaku on käynnissä 7.1. klo 8 – 20.1. klo 15. Katso haussa olevat ammattikorkeakoulu- ja yliopistokoulutukset ja hae!

Muoti ja puvustus | muotoilija (AMK) | päivätoteutus

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Keväällä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Kouvola
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Video

Muotoilija (AMK), muoti ja puvustus

Muoti ja puvustus | muotoilija (AMK) | päivätoteutus

Muoti ja puvustus

Muoti ja puvustus, muotoilija (AMK) (päivätoteutus)

Haluaisitko muotisuunnittelijaksi, puvustajaksi, pukusuunnittelijaksi, muotitoimittajaksi, stylistiksi tai muotoilijaksi?

Vaatteet viestivät meistä muille. Valmistuttuasi osaat suunnitella ja toteuttaa vaatteita ja mallistoja ja voit tietoisesti viestiä niillä haluamiasi asioita. Osaat soveltaa tyyli- ja muotimaailman sosiaalisia viestejä ja trendejä visuaaliselta, esteettiseltä ja toiminnalliselta kannalta. Osaat ottaa suunnittelussasi huomioon kestävän kehityksen.

Hallitset muotoilun suunnittelumenetelmät ja -välineet, tunnet materiaalit ja hallitset vaatteiden valmistuksen. Kykenet tarvittaessa ohjaamaan prosessia yrittäjämäisin ottein.

Esiintymisasujen suunnittelussa sinulla on kokonaisvaltainen näkemys esittävän taiteen kentästä ja valmiudet toimia suunnittelijana sekä kotimaisissa, että kansainvälisissä tuotannoissa. Ymmärrät työnteon prosessina ideasta käsikirjoituksen kautta valmiiseen tuotokseen, joka voi olla yksittäinen esiintymisasu, musiikkivideo, mainos, tanssiteos, teatteriesitys, tv-ohjelma tai elokuva.

Osaat työskennellä tiimeissä sekä saman että eri alojen ammattilaisten kanssa. Osaat viestiä työstäsi myös alasi ulkopuolelle.

Muotoilijan opinnot

Koulutus rakentuu ydinosaamisen ja täydentävän osaamisen opinnoista. Kaikille yhteisissä ydinosaamisen opinnoissa opit ammatin ja tutkinnon perusasiat. Täydentävissä opinnoissa voit valita sinua kiinnostavia opintoja omalta alaltasi tai muilta aloilta.

Täydentäviä opintojaksoja ovat esimerkiksi:

  • muoti ajassa
  • henkilö, rooli ja tyyli
  • elämys ja tapahtuma
  • TKI-projekti
  • harjoittelu

Työharjoittelua on 30 opintopisteen verran. Opinnäytetyö on 15 op.

Oppimisympäristöinä ovat työelämän oppimisprojektit, joissa työskentelevät yhdessä opiskelijat, työelämän edustajat ja opettajat. 

Muodin ja puvustuksen ammattilainen työelämässä

Valmistuttuasi muotoilijaksi voit työskennellä moninaisissa tehtävissä muodin ja puvustuksen alalla.

Muodin puolella voit toimia vaate- tai muotisuunnittelijana, stailaajana, muotinäytösten tai tapahtumien järjestäjänä, muotitoimittajana tai muotikuvien stailaajana.

Puvustamisen alueella puolestaan puku- tai esiintymisasusuunnittelijana, puvustajana, puvustonhoitajana. Voit puvustaa teatteriesityksiä, televisio-ohjelmia, elokuvia ja näytelmiä tai suunnitella esiintymisasuja artisteille.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muoti ja puvustus | muotoilija (AMK) | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muoti ja puvustus | muotoilija (AMK) | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

XAMK - Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Onko aika hankkia ammatti – ensimmäinen tai uusi? Ehkä tiedät täsmälleen, mitä haluat opiskella, ehkä tulevaisuutesi on vielä avoin. Xamkissa valinnanvaraa on niin koulutuksissa kuin opiskelutavoissakin: voit opiskella päivällä, illalla, viikonloppuina, kampuksella, etänä ja verkossa. Opiskelijavaihto jossakin Xamkin sadoista yhteistyökorkeakouluista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk

Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

 Näytä puhelinnumero
www.xamk.fi


Arvoinnit
Muoti ja puvustus | muotoilija (AMK) | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: