🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ylemmät AMK-tutkinnot

Prosessiautomaation projektitoiminta | YAMK | monimuotototeutus

Pituus
2 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Prosessiautomaation projektitoiminta | YAMK | monimuotototeutus

 Prosessiautomaation projektitoiminta (YAMK)

Koulutus on suunniteltu vastaamaan teollisen tuotannon muutoksiin. Kustannuksiltaan kilpailukykyisten energialähteiden saatavuus ja työskentelyvalmius pandemian kaltaisissa tilanteissa haastavat alan liiketoimintaa. Prosessiteollisuuden automaatio on yksi aloista, jolla voidaan varmistaa oman tuotantotoiminnan säilymistä Suomessa sekä korkeatasoista projektiosaamista vientiteollisuuteen.

Automaatioprojekteissa keskeisinä tavoitteina ovat yleensä tuotannon ja tuotteiden laadun parantaminen sekä raaka-aineiden, energialähteiden ja muidenkin kustannusten säästöt. Tärkeitä tavoitteita ovat usein myös toiminnallisen turvallisuuden parantaminen, tuotannon päästöjen ja jätteiden vähentäminen sekä sivuainevirtojen hyödyntäminen. Prosessiautomaatio on aina sidoksissa tuotantoprosesseihin.

YAMK-koulutus on suunniteltu erityisesti automaatio-, sähkö- tai prosessi-insinöörikoulutuksen tai muun vastaavan taustakoulutuksen saaneille, jotka käsittelevät prosessiautomaatioasioita ja haluavat täydentää osaamistaan prosessiautomaation projektitoiminnassa. 

Koulutuksessa saat hyvät valmiudet automaatioprojektien työstö- ja kehitystyöhön sekä projektijohtamiseen. Osaajatarvetta on erityisesti teollisuuden palvelu-, laitetoimittaja- ja tuotantoyrityksissä niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin projekteissa.Erityistä huomiota halutaan kiinnittää työskentelyyn verkkoympäristöissä.

Koulutus on mahdollista suorittaa työn ohella eli opinnot voi suorittaa verkossa. Opintoja voidaan räätälöidä opiskelijan tarpeiden mukaan.

Opiskelu Xamkin Master Schoolissa auttaa sinua rakentamaan urapolkuasi mielenkiintosi ja tavoitteidesi mukaan.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on suunnattu työelämässä oleville opiskelijoille, joten opinnot voi suorittaa verkossa.Materiaaleja ovatesim.luentoesitykset,videotallenteet, interaktiiviset tehtävät ja muu kirjallinen materiaali.Opintojaksotarjontaa voidaan räätälöidä opiskelijan tarpeiden mukaisesti Xamkin Master School -tarjontaan tai muiden korkeakoulujen tarjontaan tukeutuen.

Koulutuksen pääasialliset opiskelumuodot ovat yhteiset verkkotapaamiset ja itsenäinen työskentely. Lisäksi opiskelija voit halutessaan osallistua opinnäytetyön ohjaukseen liittyviin tapaamisiin, mutta näihin osallistuminen on vapaaehtoista.

Opintojesi alussa käynnistetään kanssasi henkilökohtainen opiskelu- ja urasuunnittelu (HOPS), jossa sinua tuetaan mm. opintoihisi, harjoitteluusi, opinnäytetyöhösi ja kansainvälisyyteen liittyvissä valinnoissasi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Prosessiautomaation projektitoiminta | YAMK | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät 2025

  • Monimuotototeutus
  • Kotka
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku (28.8.–11.9.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan osoitteessa www.opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ylempi AMK

Kustannukset

  • Lukuvuosimaksu EU/ETA-maiden sekä Sveitsin ulkopuolelta tuleville opiskelijoille 13 500 euroa / lukuvuosi, apurahajärjestelmä ja lisätietoja Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulun omilla sivuilla.
  • Tuition fees for students from outside the EU/EEA countries and Switzerland is 13 500 euros/academic year. Scholarship scheme and further information on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu’s own website.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Prosessiautomaation projektitoiminta | YAMK | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk
Patteristonkatu 3
50100 Mikkeli

Xamk - Tunne huominen

Kokeile, oivalla ja opi. Tulevaisuuden ammatit luodaan Xamkissa jo tänään. Valmistu osaajaksi ja työelämän uudistajaksi. AMK- ja YAMK-tutkintojen lisäksi voit kokeilla uutta, laajentaa tai syventää osaamistasi Xamk Pulsen avoimessa ammattikorkeakoulussa, joka on avoin kaikille iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. Onko aika...

Lue lisää oppilaitoksesta Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu – Xamk ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu