Sivuston käyttötapa: Mobiili

Studentumin OPO-opas

Opo-opas

Hyödynnä Studentum.fi-koulutussivustoa opinto-ohjauksessa

Tervetuloa sivulle, jonka tarkoituksena on kertoa erityisesti opinto-ohjaajille ja opettajille, miten Studentum.fi-sivustoa voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla opinto-ohjauksessa!

Studentum.fi-sivusto auttaa opiskelijoita löytämään sopivan jatko-opiskelupaikan lukemattomista eri vaihtoehdoista. Joskus opiskelupaikan etsintä saattaa tyssätä jo heti alkuunsa internetin informaatiotulvan vyöryessä hallitsemattomasti ylitse, joten on hyvä aloittaa etsiminen paikasta, jossa tieto on jo valmiiksi jäsennelty aihepiirien mukaan. Olemme koonneet tälle sivulle yleisiä ohjeita ja vinkkejä siitä, miten sivustoamme voi parhaiten hyödyntää opinto-ohjauksen tukena.

Ammatinvalintatesti

AMMATINVALINTATESTI

"Mitä jos sittenkin...?" Jos vastaus on epäselvä, kannattaa tehdä Studentumin ammatinvalintatesti, joka voi selkiinnyttää ajatuksia ja suunnitelmia.

 Lue lisää

Kysy opiskelusta -palsta

KYSY OPISKELUSTA -PALSTA

Studentum.fi ylläpitää Kysy opiskelusta -palstaa, jossa sopivaa koulutusta itselleen etsivä voi löytää vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiinsä.

 Lue lisää

Haastattelut ja videot

HAASTATTELU JA VIDEOT

Lue nykyisten ja entisten opiskelijoiden haastatteluja. Tutustu erilaisiin urasuunnitelmiin ja opiskelijoiden kertomuksiin omista kokemuksistaan. Katso koulutusesittelyjä videoiden muodossa.

 Lue lisää

Lukio vai ammatillinen oppilaitos -testi

LUKIO VAI AMMATILLINEN OPPILAITOS
-TESTI

Yhdeksäsluokkalaiset voivat hakea vaikealle päätökselleen tukea Studentumin testistä. Ammatillinen oppilaitos vai lukio?
Miten jos sittenkin kaksoistutkinto?

 Lue lisää

Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE

Haluatko saada koulutusuutisia suoraan sähköpostiisi? Studentum.fi-koulutussivuston kuukausittain ilmestyvä uutiskirje sisältää mielenkiintoisia koulutusuutisia ja vinkkejä opiskelusta kiinnostuneille.

 Lue lisää

Studentum Roadshow -koulutuskiertue

STUDENTUM ROADSHOW
-KOULUTUSKIERTUE

Studentum Roadshow on koko Suomen kattava koulutuskiertue, jonka aikana vierailemme lukioissa, ammattikouluissa, varuskunnissa sekä koulutusmessuilla ympäri maan.

 Lue lisää

 

Jos sinulle heräsi joitakin kysymyksiä, ota yhteyttä: info(at)studentum.fi.

Viimeksi päivitetty: 21 syys 2018

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Koulutus.fi