Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän työtehtävinä on nimensä mukaisesti monipuoliset siivous- ja ruokapalvelutyöt. Ammatissa tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta, hyvää kuntoa, ruoanlaittotaitoja ja asiakaspalvelutaitoja.
Lähde: Duunitori.fi
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän työtehtävinä on nimensä mukaisesti monipuoliset siivous- ja ruokapalvelutyöt. Ammatissa tarvitaan tarkkuutta, huolellisuutta, hyvää kuntoa, ruoanlaittotaitoja ja asiakaspalvelutaitoja.
Lähde: Duunitori.fi
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän tehtäviin kuuluvat tilojen ylläpito- ja perussiivoustehtävien lisäksi osan päivää avustavia työtehtäviä osastojen keittiöillä.
Siivouspalvelut luovat yleistä viihtyvyyttä, turvallisuutta sekä ylläpitävät siivouksellisin toimenpitein kiinteistöjen arvoa ja kuntoa. Siivoustehtävät eri työpisteissä ovat vaihtelevia ja suurimmaksi osaksi siivoustyötä tehdään parityönä.
Ruokapalveluiden keittiöt tuottavat päiväkotien, koulujen, terveyskeskuksen, palvelukeskuksen ateriat ja kotipalveluateriat. Ruokapalvelutyö keittiöllä on monipuolista.
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän tulee omata hyvät organisointitaidot, sillä niitä vaaditaan työssä päivittäin. Myös hyvä fyysinen kunto lasketaan eduksi, sillä työ voi olla hyvinkin fyysistä.
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijältä vaaditaan ammattitutkinto tai paljon alan työkokemusta.
Lähde: Duunitori.fi, kuntarekry.fi
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän työpaikkoja ovat esimerkiksi koulut, päiväkodit, virastot tai laitokset. Työnantajana toimii usein kaupunki. Työ on usein vuorotyötä.
Lähde: Duunitori.fi
Siivooja-ruokapalvelutyöntekijän työtehtäviin vaaditaan laitoshuoltajan ammattitutkinto tai vastaava alan koulutus ja kokemusta alalta.
Lähde: Duunitori.fi