🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Kokemuksia opinnoista

Lue maskeeraajaopiskelija Tiina Toratin ajatuksia opiskelusta

Miksi opiskelen Make-Up Artist –maskeerauskoulussa

Olen aina ollut enemmän visuaalisesti ajatteleva ihminen kuin "pänttääjätyyppi", ja haluan nähdä kätteni jäljen välittömästi. Lapissa, josta olen lähtöisin, ei ole ainuttakaan meikkialan koulua, joten päätin muuttaa Tampereelle. Pääsin haastattelun kautta Koulutus Centeriin opiskelemaan meikkaaja-maskeeraajaksi, ja olen ollut todella tyytyväinen valintaani. Koulu on tasokas, ja kahdeksan kuukauden koulutusjaksolla opetetaan erittäin laaja-alaisesti niin kauneusmeikkipuoli kuin tehostemaskeerauskin.

Opiskeluni parhaimmat ja jännittävimmät puolet

Tietysti se, että oppii koko ajan uutta ja ihmeellistä. Työharjoittelut ovat olleet ihan loisto juttu, sillä niiden kautta on tavannut uusia ihania ihmisiä, ja päässyt tutustumaan siihen, mitä meikkaajan työ ihan oikeasti on. 

Opintojeni haastavimmat puolet

Itselleni haastavimpia ovat varmaankin olleet hiuspäivät, joita kuuluu myös meikkijaksoon muutamia. Jotkin työharjoittelut ovat aiheuttaneet perhosia vatsaan, kun on ajatellut, ettei ole vielä tarpeeksi valmis niin isoihin juttuihin. Kaikki on kuitenkin mennyt hyvin, ja hyvä se on tässäkin ammatissa pieni jännitys olla.

Kuva oikella / valokuvaaja Benitha Lesch

Tulevaisuuteni haaveet

Haluaisin toimia monipuolisesti kauneusalan keikkatehtävissä. Muotimaailma on myös erittäin lähellä sydäntäni, joten unelmani olisi tehdä töitä meikkaajana mm. kuvauksissa ja näytöksissä. Haluaisin myös kouluttautua lisää, sillä esimerkiksi kampaajan ammatista olisi tällä alalla paljon apua. Hyvällä motivaatiolla, luovuudella ja täsmällisyydellä pärjää toivottavasti jo pitkälle.

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Koulutus-Center? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.