🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Opiskelijoiden kokemuksia

Pekka Halosen akatemian opiskelijakokemuksia

"Opiskelu Pekka Halosen akatemiassa on ollut antoisaa. Vuosi motivoivassa ympäristössä on muuttanut suhtautumistani taiteeseen ja kehittänyt monipuolisesti osaamistani. Loistava vaihtoehto jatkokoulutukseen valmentuville." (Kuvataidelinja)


"Tarjosi mahdollisuuden kehittää omaa ilmaisua ja kokeilla myös laajalti uusia tekniikoita niin maalauksen, grafiikan kuin veiston parissa." (Kuvataidelinja)


"Iiihana vuosi!" (Kuvataidelinja)


”Opetuksen taso on  erittäin korkealuokkaista ja kukin opintojakso ja tehtävänannot ovat aina tarkkaan harkittuja. Kukin opettaja on antanut oman persoonansa kautta rikkaan lisän opetukseen ja mahdollistanut näkemään laaja-alaisesti erilaisia tekniikoita ja tapoja tehdä taidetta. Intensiivinen työskentely yhdessä nerokkaiden tehtävänantojen kanssa on saanut aikaan useita löytöjä omaan ilmaisuun ja taiteen tekemiseen.” (Kuvataiteen syventävä linja) 


”Jännitin aluksi miten pärjäisin, mutta yllätyin oppilaitoksen lämpimästä ja kannustavasta ilmapiiristä. Vieläkin ihmettelen, miten paljon opin.” (Kuvataiteen syventävä linja)


”Opiskeluilmapiiri on mielestäni innostunutta ja keskustelevaa opettajien ja oppilaiden kesken. Koulurakennus metsän keskellä suorastaan kutsuu opiskelemaan kuvataiteita, inspiroiva ympäristö. Hyvin suunniteltu ja jaksotettu opintokokonaisuus. Olen päässyt kokeilemaan paljon erilaisia kuvan tekemisen tapoja. Mielestäni hyvä hinta / laatusuhde.” (Teemallisen kuvataiteen linja) 


”Olen ollut erittäin tyytyväinen varsinkin opiston laajaan tarjontaan ja monipuoliseen opetukseen. Opetus on ollut ammattitaitoista ja hyvin virikkeellistä, ja olen todella nauttinut opiskelusta ja ilmapiiristä, joka on ollut ihanan rento ja kannustava.” (Teemallisen kuvataiteen linja)


”Minulla on ollut ilo ja etuoikeus opiskella erittäin innostavassa, taitavien ja kokeneiden tekijöiden ryhmässä, jossa on ollut kannustava ja rohkaiseva yhteishenki. Ryhmä merkitsee ja antaa paljon, mm. ideoita, palautetta, esimerkkejä, kannustusta, keskusteluja. Opettajat ovat olleet kokeneita, innostavia  ja opetukseensa paneutuvia.” (Teemallisen kuvataiteen linja)


"Minun suhteeni taiteeseen katselevana, kokijana ja tekijänä on vahvistunut." (Teemallisen kuvataiteen linja)
Lue lisää Pekka Halosen akatemia

Ota yhteyttä


Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Pekka Halosen akatemia? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.