🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Täysin verkko-opinnot

22 syys 2010
KYSYMYS
Haluaisin verkko opiskella,miten tomia?paljon maksaa?siis täysin verkko opiskelua,ei käyntejä tai lähiopetusta lainkaan!onko näitä myös suomessa?sillä ulkomailla se on mahdollista aj kestokin on vain vuoden luokkaa!kiinnostus esim.notaariksi!

Vastaus

28 elo 2019

Hei,

Opintojen suorittaminen verkossa on mahdollista useassa oppilaitoksessa. Useimmat oppilaitokset tarjoavat kuitenkin monimuoto-opetusta, jolloin opinnoista osa suoritetaan internetissä ja opintoihin sisältyy lähiopetusta esimerkiksi kerran tai kaksi kuussa iltaisin tai viikonlopulla.

Täysin verkko-opintoina suoritettavia yksittäisiä kursseja kyllä on, erityisesti kielikursseja, esimerkiksi Länsi-Suomen opiston englannin ja suomen kielen verkkosurssit.  En usko kuitenkaan, että notaarin opintoja voi käydä täysin verkko-opintoina. Voit kuitenkin kysyä notaarin koulutusta tarjoavilta oppilaitoksilta kuinka paljon opinnoista voit suorittaa etäopiskeluna tai jos he tietäisivät voisiko notaariksi opiskella jossain päin Suomea etänä.

Verkko-opinnot tarjoavat joustavuutta opintoihin, mutta samalla tarvitset kuitenkin itsekuria tehtävien tekoon ja tiedon läpi käymiseen. Useissa verkko-opinnoissa tarjotaan opiskelijalle kuitenkin tutorin ohjausta ja tutorit ovat sähköpostin tai puhelimen päässä tai myös tavattavissa.

Voit katsoa tietoa etäopinnoista täältä Studentumin verkkosivuilta sekä myös muilta internetin hakukoneilta.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi