🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Tekemisen laatua osaamisella ja yhteistyöllä

Kainuun ammattiopisto

KAOJoustavasti osaamistasi kehittäen - Hae nyt!


Kainuun ammattiopisto (KAO) palvelee aikuisia opiskelijoita ja työelämää tarjoamalla päiväopiskelua joustavampaa ja entistä työelämälähtöisempää monimuotokoulutusta
. Monimuotoisuudella tarkoitetaan kokonaisuutta, joka syntyy yhdistämällä lähiopetus, työssä oppiminen, itsenäinen opiskelu kotona, työpaikalla tai verkossa. Opetuksessa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia oppimisympäristöjä ja välineitä. Tulevaisuuden ammattilaisia ei kouluteta pelkillä teorialuennoilla vaan myös tekemällä, kokemalla ja harjoittelemalla.

Opiskelu KAO:ssa

Lähtökohtana koulutuksissa on osaamisen kehittäminen ja aiemmin hankitun osaamisen hyväksi lukeminen. Aiemmin hankittu osaaminen ratkaisee, mikä tutkinto on mahdollista suorittaa. Hyvinvointi-, liiketalouden, kulttuuri-, luonnonvara-, matkailu-, ravitsemis- ja talous- sekä tekniikan ja liikenteen alojen monipuolisesta koulutustarjonnasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan koulutuksen.

Hakuaika tutkintoon valmistaviin koulutuksiin on parhaillaan käynnissä. Haussa on mukana noin viisikymmentä tutkintoon valmistavaa koulutusta. Haussa on perus-, ammatti- ja erikoisammattitukintojen lisäksi myös lyhyitä kortti-, lupa- ja sertifiointikoulutuksia. Koulutuksiin hakeudutaan oppilaitoksen nettisivujen kautta, suoraan koulutuksen tiedoista.

Lisätietoa?

Klikkaa KAO:n kotisivuille johtavaa logoa, lue lisää ja hae koulutukseen. Lisää tietoa koulutuksista saat myös täyttämällä yhteydenottopyynnön, jolloin Kainuun ammattiopiston alan asiantuntija ottaa sinuun suoraan yhteyttä.

Lue tarina joustavasta koulutuksellisesta yhteistyöstä

KAOLue lisää Kainuun ammattiopisto