Sivuston käyttötapa: Mobiili

Automaatio ja robotiikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Automaatio ja robotiikka

Automaation ja robotiikan opintojen perustan muodostaa poikkitieteellinen ja -tekninen pohja, jossa matematiikan ja fysiikan pohjalta luodaan ymmärrys tietotekniikan, sähkötekniikan ja konetekniikan perusteista. Automaation osa-alueista kandidaattitutkinnossa perehdytään erityisesti teollisuusautomaatioon, robotiikkaan sekä säätötekniikkaan. Kandidaattitutkinto luo pohjan maisteritutkinnon syventäville opinnoille, joissa syvennetään osaamista jollain erikoistumisalalla. Automaation ja robotiikan koulutuksen vahvuuksia ovat monialaisuus sekä suuri valinnanvapaus, jossa sekä kandidaatti- että maisteritasolla on mahdollista opiskella sivuaine miltä tahansa Aalto-yliopistossa opetettavalta alalta.

Opinnoissa hyödynnetään monipuolisia opetusmenetelmiä, kuten luentoja, laskuharjoituksia, laboratoriotöitä ja ryhmätöitä. Opinnot sisältävät alusta asti myös käytännön opintoja, joissa ohjataan fyysisiä laitteita. Opetuksessa hyödynnetään työelämän kannalta realistisia järjestelmiä ja työkaluja. Fyysisiä järjestelmiä roboteista tuotantolinjoihin kehitetään enenevässä määrin käyttäen tietokonemalleja ja simulaatioita, mitä harjoitellaan jo opintojen varhaisessa vaiheessa. Opinnot kouluttavat ongelmanratkaisijoita, jotka hahmottavat useita eri ratkaisuvaihtoehtoja ja kykenevät arvioimaan niitä monipuolisesti, esimerkiksi energiatehokkuuden, turvallisuuden ja tulevaisuuden muutostarpeiden näkökulmista.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Automaatio ja robotiikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit