Sivuston käyttötapa: Mobiili

Bioinformaatioteknologia

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Bioinformaatioteknologia

Oletko kiinnostunut lääketieteestä, mutta lääkäriopinnot eivät ole ehkä sinun juttusi? Haluaisitko kuitenkin yhdistää opinnoissasi tekniikkaa lääketieteeseen tai kenties ratkaista terveyteen liittyviä monialaisia ongelmia ja kehittää uutta nopeasti muuttuvalla alalla?

Tiedettä ja tekniikkaa

Bioinformaatioteknologian opinnot ovat vahvasti tiede- ja tutkimuspainotteiset. Opiskelijat tutustuvat opinnoissaan biologiaan, terveysalaan, lääketieteeseen ja tekniikkaan. Opintojen painotus on ongelmanratkaisussa ja uudenlaisten ratkaisujen kehittämisessä.

Millaista on bioinformaatioteknologian opiskelu?

Bioinformaatioteknologian opinnoissa opiskelijat perehtyvät erityisesti ihmisen mekanismeihin. Opinnoissa tutkitaan, miten ihmiskehosta saadaan koottua informaatiota ja miten hankitun tiedon varaan voidaan rakentaa uusia sovelluksia.

Opintoihin sisältyy runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Opinnoissa voi suuntautua esimerkiksi biologiseen kemiaan ja fysiikkaan, bioelektroniikkaan ja neurokognitiiviseen tiedonkäsittelyyn.

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa (TkK) opiskelija saa edelleen tutkintosuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon (DI).

Mihin tehtäviin bioinformaatioteknologian diplomi-insinööri sijoittuu?

Bioinformaatioteknologia on ehdotomasti kehittyvä ja kasvava tulevaisuuden ala, joka tarjoaa alan ammattilaisille haasteellisia tehtäviä ja mahdollisuuksia kehittää itseään jatkuvasti.
Bioinformaatioteknologian diplomi-insinöörit toimivat mm. asiantuntijoina, suunnittelijoina ja tutkijoina.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Bioinformaatioteknologia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit