✨ Korkeakoulujen yhteishaku päättyy to 30.3. klo 15! ✨ Katso haussa olevat yliopisto- ja AMK-koulutukset 

International Business | kauppatieteiden kandidaatti (BScBA, Mikkeli) ja kauppatieteiden maisteri (Otaniemi)

Aalto-yliopisto
Summary
3 + 2 years
English
Opintotukikelpoinen
Syksy
Application deadline: Joint application January
   
Lähiopetus
Mikkeli
Kandi- ja maisteriohjelmat

International Business | kauppatieteiden kandidaatti (BScBA, Mikkeli) ja kauppatieteiden maisteri (Otaniemi)

Maailma on nykyään pienempi kuin koskaan. Menestyksekkäimmät yritykset pitävät globaalia ajattelutapaa nykyään oletusarvona. Niinpä työntekijöiltä vaaditaan kattavaa kansainvälistä liiketoimintaosaamista ja asiantuntemusta. Jotta valmistuvat opiskelijat täyttäisivät nämä vaatimukset, International Business -kandidaattiohjelma tarjoaa heille:

  • Kansainvälistä osaamista. He ymmärtävät kansainvälistä liikemaailmaa ja menestyvät siellä vahvan kielitaidon, monikulttuurisen tiimityöskentelyn ja viestintätaitojensa ansiosta.
  • Liiketoiminnan tuntemusta. Heillä on laaja-alaista perusosaamista liiketoiminnan keskeisten osatekijöiden, kuten laskentatoimen, taloustieteen, rahoitusalan, tietojärjestelmien, johtamisen ja markkinoinnin alalta.
  • Hyvät ongelmanratkaisutaidot. Heillä on valmiudet kohdata sekä taktisia että strategisia haasteita, sillä he kykenevät itsenäiseen, tieteelliseen ja analyyttiseen ajatteluun.
  • Hyvät johtamis- ja viestintätaidot. Heillä on erinomaiset sosiaaliset- ja esiintymistaidot, joiden avulla he pystyvät edistämään tiiminsä tavoitteita joko nimettynä tiiminvetäjänä tai tiimin jäsenenä.
  • Monipuoliset projektinhallinta- ja ryhmätyötaidot. He pystyvät johtamaan projekteja aina aloituksesta ja suunnittelusta priorisointiin ja toteutukseen asti – annetun määräajan ja odotusten puitteissa.
  • Hyödyllisen verkoston. He luovat pitkäaikaisia suhteita ja muistoja paikallisten ja ulkomaisten opiskelijatovereiden, professorien ja yhteistyössä toimivien yritysten kanssa.

International Business -kandidaattiohjelmasta valmistuessaan tutkinnon suorittaneilla on vankka perusta työskentelylle vaativissa ja kansainvälisissä liiketoimintaympäristöissä ympäri maailman.

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Mikkelin yksikkö sijaitsee Mikkelin yliopistokeskuksessa Etelä-Savon sydämessä 230 km päässä Helsingistä. Kampus sijaitsee Mikkelin keskustassa, mutta lähellä luontoa. Itse kampuksella on erinomaiset opetustilat ja kannustava ilmapiiri, jotka mahdollistavat mielenkiintoisia kohtaamisia opiskelijoiden, luennoitsijoiden ja henkilöstön välillä. Suhteellisen pienen yhteisön ja intensiivisen oppimiskokemuksen ansiosta yhteisöhenki kasvaa voimakkaaksi ja jopa eliniän mittaiseksi.

Lähde: Opintopolku.fi

Admission requirements

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Degree / Diploma

The Bachelor of Science in Economics and Business Administration 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo


Arvostelut

Keskiarvo: 5

Perustuu 1 arviointiin

Antti

If you´re the kind of person who is looking for an international atmosphere where socializing and new experiences go hand in hand with studying, then Mikkeli is definitely the place to go! After high-school I wasn´t completely sure what I wanted to study, and a friend of mine told me about this school where you can do a Bachelor´s Degree in Inte...

Näytä kokonaan
Arvioinnit
Arvioinnit
(5,0)
Perustuu 1 arviointiin
Näytä koulutuksen arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit