Kansanopistot

Kauppatieteet

HEO Kansanopisto, paikassa Helsinki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
19 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Kauppatieteet

Kauppatieteiden opintolinja

Kauppatieteiden opinnot sopivat erityisesti kaupallisen alan korkeakouluopintoihin tähtääville. HEOn Kauppatieteen opintolinjalla voit suorittaa 60 opintopistettä avoimen opintoja, joiden avulla voit hakea kauppatieteiden tutkinto-​opiskelijaksi ilman pääsykoetta avoimen yliopiston väylässä! Lukuvuoden aikana suoritetut yliopisto-​opinnot voi myös myöhemmin hyväksilukea osaksi yliopistotutkintoa. Opiskelu HEOssa on päätoimista ja oikeuttaa hakemaan Kelan opintotukea.  Koulutus kestää koko opintovuoden. Kauppatieteiden opinnot ovat päiväopiskelua. Opetusta on arkipäivisin. 

Opintojen tavoitteet

HEOn Kauppatieteiden opinnoissa opiskelijat saavat perustiedot ja -taidot yritys- sekä liiketoiminnan käytännöstä ja teoriasta. Lukuvuoden aikana opiskelijat suorittavat avoimen yliopiston opintoja 60 opintopistettä ja valmistautuvat valintakokeisiin. Avoimen opinnot suoritettuaan opiskelijalla on mahdollisuus hakea kauppatieteiden tutkinto-opiskelijaksi ilman pääsykoetta avoimen väylässä Itä-Suomen yliopistoon. Kauppatieteen opintoja voit opiskella Itä-Suomen yliopistossa sekä Joensuun, että Kuopion kampuksilla. Opinnoissa suoriutumisen edellytyksenä on vähintään peruskoulutason oppimäärä suoritettuna.

Opintojen sisältö

Lukuvuoteen kuuluu laaja ja intensiivinen valmentava jakso, jossa valmistaudutaan kauppatieteen pääsykokeisiin. Valmentavan jakson sisältö perustuu yliopistojen vaatimusten mukaiseen valintakoemateriaalin. HEOn Kauppatieteiden opintolinjan valtteja ovat laaja opetusmäärä, monipuolinen opetus sekä yhdessä oppiminen.

HEOn Kauppatieteiden opetus perustuu monipuolisiin opetusmetodeihin ja yksilölliseen valmennukseen. Opintoihin kuuluu luentoja, pienryhmäharjoitteita, monivalintatehtäviä, harjoitusvalintakokeita ja soveltavia tehtäviä. 

Lukuvuoden aikana suoritettavat avoimen yliopiston kurssit:

  • Johtamisen perusteet, 6 op
  • Markkinoinnin perusteet, 6 op
  • Laskentatoimen perusteet, 6 op
  • Rahoituksen perusteet, 6 op
  • Taloustieteen perusteet, 6 op
  • Johdon laskentatoimen perusteet, 6 op
  • Tilinpäätösanalyysi ja arvonmääritys, 6 op
  • Yritysoikeuden perusteet, 6 op
  • Henkilöstövoimavarojen johtaminen ja johtajuus, 6 op
  • Vastuullinen markkinointi, 6 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteet, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

HEOon haetaan erillisellä haulla oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta. Opintolinjat täytetään sitä mukaa kun opiskelemaan hyväksytyt vahvistavat opiskelupaikkansa.

Aikataulu

Lukuvuosi 2023-2024 alkaa 17.8.2023 ja päättyy 29.5.2024.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista, kysy lisätietoja suoraan oppilaitoksesta

Opiskelumaksu voidaan maksaa myös erissä. Kirjautumismaksu peritään opiskelupaikan vastaanottamisen yhteydessä ennen opintojen aloittamista.

Opiskeluun sisältyy yksi lämmin ateria lähiopetuspäivinä arkipäivisin. Asuntolassa asuville kuuluvat lisäksi aamupala ja lounas.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.