Kansanopistot

Kauppatieteet

Työväen Akatemia, paikassa Kauniainen
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Pituus
1 lukuvuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kauppatieteet

Kauppatieteiden linja

Kauppatieteiden opinnot antavat hyvät lähtökohdat talouden ilmiöiden tulkintaan ja ymmärtämiseen. Vuoden opiskelu luo hyvän pohjan kauppatieteiden korkeakouluopintoihin.

Kauppatieteiden opinnot Akatemiassa ovat samoja opintoja kuin varsinaisessa yliopistossa. Voit siis aloittaa yliopistosi Akatemiassa ja liittää opinnot myöhemmin tutkintoosi. Vuoden aikana teet samat opinnot, mitä ensimmäisenä vuonna yliopistossa.

Opintoihin kuuluu markkinointia, johtamista, laskentatoimea, viestintää, yrittäjyyttä ja taloustieteitä. Lisäksi voit sisällyttää opintoihisi halutessasidigimarkkinoinninopintoja.  Opiskelija voi lisäksi suorittaa laajasti kielten opintoja ja kokeilla muita oppiaineita. Opintolinjaa voi aina vaihtaa kesken lukuvuoden.

Kauppatieteiden opiskelu valmentaa sinua myös yhteisvalinnan pääsykokeisiin. Vuoden aikana suorittamasi kurssit tukevat pääsykoevalmentautumista ja lisäksi myöhemmin keväällä valmentaudutaan yhdessä pääsykokeisiin.

Avoimen väylä Jyväskylän yliopistoon

Suorittamalla vuoden opinnot Akatemiassa voit päästä ilman pääsykoetta tai yo-tutkintotodistusta suoraan Jyväskylän yliopistoon kauppatieteitä opiskelemaan. Vuoden opinnot sisältävät Liiketoimintaosaamisen perusopinnot, kielten opintoja ja Taloustieteen perusteet -kurssin, joiden avulla voit hakea avoimen väylää pitkin Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakouluun.

Kauppatieteiden opinnot

 • Taloustieteen peruskurssi 6 op
 • Johtamisen ja johtajuuden perusteet 5 op
 • Laskentatoimen perusteet 5 op
 • Markkinoinnin perusteet 5 op
 • Yrittäjyyden perusteet 5 op
 • Viestinnän johtamisen perusteet 5 op
 • Liiketoimintaosaamisen perusteiden soveltaminen 3 op

Muut opinnot

 • Johdatus tieteelliseen kirjoittamiseen
 • Talousmatematiikka 2 op
 • Yhteiskunnan muutoksen ja talouden historia 5 op
 • Talouskriisit 2 op

Kieliopinnot

Globaalissa maailmassa edellytetään vahvaa ja monipuolista kielitaitoa. Erityisesti englannin osaaminen on välttämättömyys. Opiskelijalla on mahdollisuus kehittää kielitaitoaan englannin lisäksi ranskassa, saksassa ja espanjassa. Lisäksi voit aloittaa esim. espanjan, venäjän tai kiinan alkeet.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kauppatieteet, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Työväen Akatemiaan haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä lomakkeella.

Kustannukset

Opiskelu Työväen Akatemiassa on maksullista. Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Opiskelu Työväen Akatemiassa on päätoimista, joten se oikeuttaa Kelan opintotukeen. Kansanopistot kuuluvat toisen asteen opintotuen piiriin. Toisen asteen opintotuki ei vähennä tulevia korkeakouluopintojasi varten myönnettäviä opintotukikuukausia.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kauppatieteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Työväen Akatemia
Vanha Turuntie 14
02700 Kauniainen

Työväen Akatemia – moderni oppimiskeskus Kauniaisissa!

Aloita yliopistosi yhteisöllistä ja kokemuksellista oppimista korostavassa kansanopistossa Kauniaisissa. Työväen Akatemia on avartanut näköaloja ja luonut yksilöllisiä opintopolkuja jo vuodesta 1924. Valittavanasi on monipuolinen opintotarjonta yhteiskunnallisista oppiaineista humanistisiin ja luoviin taideaineisiin. Akatemialla voit tutustua sinua kiinnostaviin oppiaineisiin ja löytää itsellesi...

Lue lisää oppilaitoksesta Työväen Akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu