Sivuston käyttötapa: Mobiili

Teknillinen psykologia

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Teknillinen psykologia

Teknillinen psykologia on Suomessa ja Aalto-yliopistossa uusi hakukohde, joka syntyi tarpeesta kouluttaa entistä laaja-alaisempia osaajia maailman monisyisten ongelmien tutkimiseen ja ratkaisujen löytämiseen. Opinnoissa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla psykologia ja vahva insinööritieteiden pohja. Opiskelijat saavat valmiudet työskennellä aikamme kiehtovimpien haasteiden eturintamassa – olla esimerkiksi tasa-arvoistamassa teknologia-alaa ja tekemässä teknologisten innovaatioiden suunnittelusta entistä ihmisläheisempää.

Pääaine tekee tiivistä yhteistyötä Aalto-yliopiston Tietotekniikan laitoksen tutkimusryhmien kanssa. Ensiluokkainen tutkimus ja opetus takaavat, että ohjelmasta valmistuneilla on:

  • Vahva ymmärrys psykologiasta ja sen eri tutkimussuunnista. Opetussuunnitelman painopistealueita ovat kognitiivinen, biologinen ja sosiaalipsykologia.
  • Kyky soveltaa teoriaa todellisten ongelmien tunnistamiseksi ja ratkaisemiseksi eri aloilla. Ihmisen käyttäytymisen perusteellinen ymmärtäminen on välttämätöntä uusien teknologioiden kehittämisprosesseissa.
  • Vahvat teknillis- ja matemaattis-luonnontieteelliset taidot. Opiskelija saa vahvan perustan matematiikassa, mallinnuksessa, data-analyysissä ja tutkimusmenetelmissä sekä hallitsee näiden soveltamiseksi tarvittavat ohjelmointitaidot.
  • Ymmärrys luovuuden, kestävän kehityksen ja yrittäjyyden merkityksestä alalla. Aalto-yliopistosta saa erinomaiset edellytykset lähteä esimerkiksi kasvuyrittäjäksi.
  • Valmiudet syventää osaamistaan myöhemmin maisteriopinnoissa. Kandidaatin tutkinto antaa opiskelijalle monipuoliset jatko-opintomahdollisuudet. Koulutus ei anna psykologin pätevyyttä.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Teknillinen psykologia ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit