Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tietotekniikka

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Videoesittely

Junction in Helsinki - Euroopan suurin hackathon.

Tietotekniikka

Tietotekniikka

Tietotekniikka

Oletko kiinnostunut koodauksesta tai ihmisten ja yritysten ongelmien ratkaisusta? Tietotekniikan opiskelu Aalto-yliopistossa avaa tien tietotekniikan alan vaativimpiin työtehtäviin.

Tietotekniikan ammattilaisena olet mukana rakentamassa tekniikkaa, joka jatkuvasti mullistaa maailmaa ja muuttaa ihmisten arkea. Alalla tarvitaan niin tietokoneisiin keskittyviä ammattilaisia, luovia yksilöitä kuin ihmisten tarpeista, tiimityöstä ja liiketoiminnasta kiinnostuneita tekijöitä. Aalto-yliopistossa sinulla on mahdollisuus keskittyä vahvuuksiisi tai kehittyä monialaisesti.

Opinnoissa yhdistyvät teoria ja käytäntö

Tietotekniikan opinnoissa teoria ja käytäntö yhdistyvät. Käytännönläheinen opetus perustuu Aalto-yliopiston kansainvälisesti korkeatasoiseen tietotekniikan tutkimukseen. Käytännön osaamista kertyy harjoitustöissä ja projekteissa, joita on useimmilla kursseilla. Pääset jo opiskeluaikana ratkomaan oikeita ongelmia ja luomaan kontakteja yrityksiin. Opiskeluympäristö on kansainvälinen ja maisterivaiheen opetus pääasiassa englanninkielistä.

Koulutusohjelmasta valmistuneet työelämässä

Koulutusohjelmasta valmistuneet päätyvät hyvin monenlaisiin työtehtäviin. Tyypillisiä työtehtäviä ovat ohjelmisto- ja tietoliikenneyritysten tuotekehitys, projektipäällikön tehtävät sekä teollisuuden ja julkishallinnon asiantuntijatehtävät. Opiskelijoilla on yleensä työpaikka jo valmistuessaan. Nykyisin useimmat työllistyvät pieniin ja keskisuuriin kasvuyrityksiin. Monet ryhtyvät valmistumisensa jälkeen myös yrittäjiksi.

Mahdollisuus hakea myös suoraan maisteriopintoihin

Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. Jos sinulla kuitenkin on jo tekniikan tai muun soveltavan alan korkeakoulututkinto, voit hakea suoraan kaksivuotiseen maisteriohjelmaan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tietotekniikka, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Koulutuksen järjestäjä: Perustieteiden korkeakoulu

Perustieteiden korkeakouluPerustieteiden korkeakoulu vastaa Aalto-yliopiston yhteisestä perusopetuksesta matematiikassa, fysiikassa, tietotekniikassa, tuotantotaloudessa ja kielissä. Perustieteiden korkeakoulu toimii useassa toimipisteessä Espoon Otaniemen alueella.

Perustieteiden korkeakoulu tarjoaa monipuolisia koulutusvaihtoehtoja informaatioverkostoista teknilliseen fysiikkaan. Korkeakoulussa on mahdollista suorittaa neljä suomenkielistä kandidaatti- ja maisteriohjelmaa ja yhteensä neljätoista englanninkielistä maisteriohjelmaa, joista useat sisältävät mahdollisuuden suorittaa kaksoistutkinto.

Perustieteiden korkeakoulun keskeinen vahvuus on korkeatasoisessa tutkimuksessa sekä tieteellisten ja teknisten sovellusten kehittämisessä. Korkeakoulussa toimii viisi Suomen Akatemian tutkimuksen huippuyksikköä.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Tietotekniikka ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!