🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kandi- ja maisteriohjelmat

Tietotekniikka

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tietotekniikka

Tietotekniikan hakukohde on vuodesta toiseen yksi Aalto-yliopiston Perustieteiden korkeakoulun suosituimmista kohteista. Alalle hakeutuu monenlaisia ihmisiä: tietokoneisiin keskittyviä ammattilaisia, luovia taiteilijasieluja ja laaja-alaisia, ihmisten tarpeista, tiimityöstä ja liiketoiminnasta kiinnostuneita tekijöitä. Tietotekniikan opiskelijana pääset luovimaan muuttuvan maailman haasteissa – tutkimaan esimerkiksi ihmisen ja koneen välistä vuorovaikutusta sekä ymmärtämään tekoälyn rajoja ja mahdollisuuksia.

Tietotekniikan opiskelijana olet osa teknistieteellistä kandidaattiohjelmaa. Tekniikan kandidaatiksi valmistuneella on:

Vankka ohjelmointitaito. Tekniikan kandidaatti kykenee konkretisoimaan tietojenkäsittelyn abstrakteja ongelmia, ratkaisemaan niitä algoritmisesti ja toteuttamaan ratkaisut tietokoneohjelmina.

Ratkaisukeskeinen näkemys yhteiskuntamme haasteisiin. Tekniikan kandidaatti osaa tunnistaa ongelmia ja löytää niihin innovatiivisia ratkaisuja. Monitieteellinen koulutuspohja takaa sen, että tekniikan kandidaatti osaa soveltaa eri alojen perusideoita luovasti uusissa kohteissa tai uusilla tavoilla.

Hyvät ryhmä- ja projektityöskentelytaidot. Tekniikan kandidaatti kykenee yhteistyöhön tiimissä ja osaa valjastaa omat vahvuutensa käyttöön projektin onnistumiseksi.

Valmiudet kehittyä valitsemansa erityisalueen asiantuntijaksi. Kandidaatin opinnot ovat perusta tietotekniikan DI-opinnoille, joissa syvennytään valittuun erikoistumisalueeseen ja kyetään lopulta toimimaan vaativissa tuotekehityksen tehtävissä ja asiantuntijarooleissa.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Kevät

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu