Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotalous

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Espoo
Kandi- ja maisteriohjelmat

Tuotantotalous

Tuotantotalouden koulutusohjelmasta valmistuu tekniikan ja liiketalouden monialaisia osaajia. Opintojen aikana opit ratkomaan ongelmia luomalla arvoa kustannustehokkaasti, luovasti ja ihmisiä ymmärtäen. Valmistuneiden opiskelijoiden asiantuntemuksen perustavan luovat matemaattis-luonnontieteellinen perusosaaminen, opiskelijan pääaineekseen valitseman teknistieteellisen alan hyvä tuntemus sekä yritystoiminnan ymmärtäminen.

Tuotantotalouden koulutus painottaa opiskelijoiden ongelmanratkaisukykyä ja auttaa ymmärtämään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Tekninen, taloudellinen ja sosiaalinen osaaminen yhdistyvät tuotantotalouden opinnoissa. Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon.

Tekniikan kandidaatti työelämässä

Ratkaisukeskeinen koulutus valmistaa opiskelijoita liike-elämän haastaviin tehtäviin ja antaa valmiudet yrittäjän uralle sekä erilaisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin yritysjohdon, yritystalouden, markkinoinnin, myynnin, strategisen suunnittelun, henkilöstöjohtamisen, konsultoinnin, operaatioiden johtamisen, logistiikan, laatujohtamisen ja riskien hallinnan tehtävissä.

Hakeminen

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto

Maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Siksi Aalto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille aktiivisen Aalto-yhteisön ja useita erilaisia mahdollisuuksia osallistua opiskelijatoimintaan. Aalto-yopisto on tuonut yhteen tieteen, taiteen, tekniikan ja talouden, ja on edelläkävijä nällä aloilla. Kampus on kehittynyt vauhdilla maailmanluokan...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Otakaari 1
02150 Espoo

Arvioinnit
Arvioinnit
Tuotantotalous ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 18 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit