🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kandi- ja maisteriohjelmat

Tuotantotalous

Aalto-yliopisto, paikassa Espoo
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 + 2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tuotantotalous

Tuotantotalouden koulutusohjelma kouluttaa analyyttisiä ja uutta luovia osaajia, jotka pystyvät rakentamaan ja kehittämään teknologiapohjaista liiketoimintaa. Asiakkaiden ja yhteiskunnan tarpeiden yhdistäminen yrityksen osaamiseen ja tuotantoon vaatii yritysten toiminnan kehittämistä ja johtamista systeeminä. Tuotantotalouden ammattilaiselta se vaatii kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja ratkaista monimutkaisia pulmia.

Aalto-yliopistossa opiskelijaa odottavat paitsi Suomen parhaat yrittäjyysopinnot, myös poikkeuksellinen yhteisöllisyys ja vertaistuki: opiskelijoiden ja alumnien muodostama verkosto on monelle opiskelijalle suuri voimavara ja inspiraation lähde. Haluamme myös rohkaista entistä enemmän naisopiskelijoita hakemaan ohjelmaamme – naiset ovat edelleen vähemmistössä teknologia-alalla sekä yritysten johtoportaissa, ja molemmissa tarvitaan yhä monipuolisempaa osaamista ja ajattelua.

Tekniikan kandidaatiksi valmistuneella on:

  • Luovat ongelmanratkaisutaidot. Opiskelija kykenee ratkomaan ongelmia ja luomaan arvoa kustannustehokkaasti, ihmisiä ymmärtäen ja luovuutta hyödyntäen.
  • Vahva matemaattis-luonnontieteellinen pohja. Opiskelija osaa hyödyntää analyyttistä, matemaattis-luonnontieteellisistä osaamistaan ja jäsentää yritystoiminnan, talouden, ja yhteiskunnan toimintaa.
  • Valmiudet kehittää ja johtaa yritysten teknis-taloudellisia järjestelmiä. Opiskelijalla on ymmärrys yritystoiminnan kannalta olennaisista osista ja siitä, miten niitä voi kehittää niin, että yritys menestyy nyt ja tulevaisuudessa.
  • Vahvat yrittäjyysvalmiudet. Opiskelija voi halutessaan valita henkilökohtaista johtajuutta kehittäviä opintoja ihmisten motivoinnista ja potentiaalin hyödyntämisestä.

Lähde: Opintopolku.fi

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Espoo
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti ja diplomi-insinööri

Aalto-yliopisto
Otakaari 1
02150 Espoo

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa voit yhdistellä luovasti ja koota oman näköisen kokonaisuuden taiteen, tekniikan ja talouden aloilta. Aallosta löydät kattavan valikoiman kandidaatti, maisteri- ja tohtoriohjelmia kolmelta eri alalta. Aalto-yliopistossa tiedetään, että maailmanluokan koulutus on vain osa opiskelukokemusta. Aalto-yliopisto tarjoaa opiskelijoille kansainvälisen toimintaympäristön, ympärille...

Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu