Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tuotantotalous

Aalto-yliopisto
Yhteenveto
3 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyisin
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Espoo
Pääaineopinnot ja kandidaatin tutkinnot

Tuotantotalous

Tuotantotalous

Tuotantotalous

Tuotantotalouden opinnot

Tuotantotalouden koulutusohjelmasta valmistuu tekniikan ja liiketalouden monialaisia osaajia. Opintojen aikana opit ratkomaan ongelmia luomalla arvoa kustannustehokkaasti, luovasti ja ihmisiä ymmärtäen. Valmistuneiden opiskelijoiden asiantuntemuksen perustavan luovat matemaattis-luonnontieteellinen perusosaaminen, opiskelijan pääaineekseen valitseman teknistieteellisen alan hyvä tuntemus sekä yritystoiminnan ymmärtäminen.

Tuotantotalouden koulutus painottaa opiskelijoiden ongelmanratkaisukykyä ja auttaa ymmärtämään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti. Tekninen, taloudellinen ja sosiaalinen osaaminen yhdistyvät tuotantotalouden opinnoissa. Tullessaan valituksi suorittamaan tekniikan kandidaatin tutkintoa opiskelijat saavat tutkinnonsuoritusoikeuden myös diplomi-insinöörin tutkintoon. 

Tekniikan kandidaatti työelämässä

Ratkaisukeskeinen koulutus valmistaa opiskelijoita liike-elämän haastaviin tehtäviin ja antaa valmiudet yrittäjän uralle sekä erilaisiin asiantuntija- ja johtotehtäviin yritysjohdon, yritystalouden, markkinoinnin, myynnin, strategisen suunnittelun, henkilöstöjohtamisen, konsultoinnin, operaatioiden johtamisen, logistiikan, laatujohtamisen ja riskien hallinnan tehtävissä. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tuotantotalous, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Ylioppilastutkinto tai toisen asteen ammatillinen perustutkinto.

Tutkinto / todistus

Tekniikan kandidaatti 

Koulutuksen järjestäjä: Perustieteiden korkeakoulu

Perustieteiden korkeakouluPerustieteiden korkeakoulu vastaa Aalto-yliopiston yhteisestä perusopetuksesta matematiikassa, fysiikassa, tietotekniikassa, tuotantotaloudessa ja kielissä. Perustieteiden korkeakoulu toimii useassa toimipisteessä Espoon Otaniemen alueella.

Perustieteiden korkeakoulu tarjoaa monipuolisia koulutusvaihtoehtoja informaatioverkostoista teknilliseen fysiikkaan. Korkeakoulussa on mahdollista suorittaa neljä suomenkielistä kandidaatti- ja maisteriohjelmaa ja yhteensä neljätoista englanninkielistä maisteriohjelmaa, joista useat sisältävät mahdollisuuden suorittaa kaksoistutkinto.

Perustieteiden korkeakoulun keskeinen vahvuus on korkeatasoisessa tutkimuksessa sekä tieteellisten ja teknisten sovellusten kehittämisessä. Korkeakoulussa toimii viisi Suomen Akatemian tutkimuksen huippuyksikköä.

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Aalto-yliopistossa? Tilaa uutiskirje tästä!

Saat lisätietoa hakemisesta, opiskelijaprojekteista ja opiskelijaelämästä.

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopisto


Aalto-yliopisto on teknillisten tieteiden, kauppatieteiden ja taideteollisen alan monialainen tiede- ja taideyhteisö. Yliopisto aloitti toimintansa vuonna 2010, kun Helsingin kauppakorkeakoulu, Taideteollinen korkeakoulu ja Teknillinen korkeakoulu yhdistyivät. Aalto-yliopisto on suomalaisille vahvuuksille rakentuva kansainvälinen, lähes 20 000 opiskelijan yliopisto. Yliopiston kansallisena tehtävänä...


Lue lisää oppilaitoksesta Aalto-yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Aalto-yliopisto yhteystiedot

Aalto-yliopisto

Kemistintie 1
02150 Espoo

 Näytä puhelinnumero
studies.aalto.fi

Arvioinnit

Tuotantotalous ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Teknologialla rakennetaan tulevaisuutta

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden, kuten ilmastonmuutoksen, ratkaisemisessa. Haasteita ratkomaan tarvitaan parhaat osaajat!