Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala

Amiedu
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Helsinki
Ammattitutkinnot

Video

Liiketoiminnan ammattitutkinto on uudistunut. Se taipuu nykyään moneen ja kattaa markkinointiviestinnän, myynnin, taloushallinnon, virastomestarin, sihteerin, asiakirjahallinnon ja arkistotoimen, ulkomaankaupan, finanssialan sekä kiinteistövälitysalan ammattitutkinnot.

Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto, kiinteistönvälityksen osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala

Liiketoiminnan ammattitutkinto on ammatillinen tutkinto, joka sisältää kiinteistönvälitykseen suuntautuvan osaamisalan. Tutkinnon suorittaminen antaa valmiudet kiinteistönvälitysalan ammattilaiseksi, jonka jälkeen kykenet toimimaan ammattitaitoisesti kiinteistöjen myynti- ja vuokraustehtävissä.

Koulutuksen aikana syvennät osaamistasi asuntokauppaa säätelevään kiinteistölainsäädäntöön, välityspalvelun myymiseen, asuntojen arvon arvioimiseen, asuntojen vuokraukseen, ostotoimeksiantojen hoitamiseen sekä uudisasuntojen myyntiin.

Tutkinnon suorittaminen tukee valtakunnallisiin Keskuskauppakamarin LKV- ja LVV-kokeisiin valmistautumisessa.

Koulutuksen kesto on yksilöllinen ja siihen vaikuttaa opiskelijaksi hakeutuvan aiempi osaaminen. Arvioitu suorittamisaika on noin yksi vuosi. Tutkinto on suoritettavissa myös ilman valmistavaa koulutusta, jos henkilöllä on riittävä osaaminen hankittuna.

Tutkinnossa osaaminen näytetään käytännön työtehtävissä, joten sinulla täytyy olla alan työpaikka.

Koulutuksen toteutus

Ennen koulutuksen aloitusta arvioidaan koulutuksen ja tutkinnon sopivuus hakeutujalle sekä varsinainen koulutuksen tarve hakeutujan ja työpaikan ammatilliset ja henkilökohtaiset kehittymistavoitteet huomioiden. Suunnitelma tutkinnon suorittamiseksi ja tarvittavan osaamisen hankkimiseksi tehdään yhdessä opiskelijan, koulutuksen järjestäjän ja työnantajan kesken.

Tarvittava osaaminen hankitaan henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti pääasiassa työpaikalla omissa työtehtävissä. Työpaikalla tapahtuvaa oppimista tukevat koulutuspäivät Amiedussa, itseopiskelu sekä itsenäinen tai ohjattu verkko-opiskelu.

Työpaikalta nimetään opiskelijalle ammattitaidoltaan, koulutukseltaan ja työkokemukseltaan pätevä vastuullinen työpaikkaohjaaja. Ammatillisen osaamisen näyttöjen arviointiin osallistuvat työelämän ja oppilaitoksen edustajat.

Koulutuksen sisältö

Tutkintoon valmistava sisältö suunnitellaan yhdessä opiskelijan, työnantajan ja Amiedun pääkouluttajan kanssa, niin että opiskelut tukevat osaamistarpeiden kehittämistä sekä yrityksen tavoiteasetannan toteutumista. Sisällöstä muodostuu näin henkilökohtainen opiskeluohjelma. Sisällön laajuus on 14 lähipäivää sekä opiskelijan kehittymistarpeiden mukaisesti itsenäistä opiskelua ja verkkokursseja.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liiketoiminnan ammattitutkinto kiinteistövälityksen osaamisala soveltuu myyntineuvottelijoille ja myyntisihteereille, jotka toimivat kiinteistöjen, huoneistojen arvon arvioinnissa, myyntiin ja vuokraukseen liittyvissä työtehtävissä. 

Koulutukseen haetaan Amiedun nettisivuilla näkyvän Hae koulutukseen -linkin kautta. 

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena, jolloin tarvitset alan työnantajan, jonka kanssa voit solmia oppisopimuksen. Oppisopimuskoulutus on maksutonta sekä työnantajalle että opiskelijalle. 

Voit suorittaa tutkinnon myös ammatillisena lisäkoulutuksena, jossa maksat opiskelijamaksun 250–450€ itse opiskeluiden laajuudesta riippuen. Opiskelijamaksua ei palauteta koulutuksen keskeytyessä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Amiedu

Amiedu

Amiedu

Amiedussa voit suorittaa ammatillisen perustutkinnon ammatti- tai erikoisammattitutkinnon sekä ammatillisia sertifikaatteja. Amiedu on kouluttanut yksilöitä ja kehittänyt organisaatioiden osaamista jo yli 40 vuotta, ja Amiedussa opiskelee vuosittain yli 23 000 aikuista. Suurin osan koulutuksista toteutetaan tiiviissä yhteistyössä työpaikan kanssa. Siinä yhdistyy...


Lue lisää oppilaitoksesta Amiedu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Amiedu

Valimotie 8
00380 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.amiedu.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan ammattitutkinto | kiinteistönvälityksen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Uramahdollisuuksia erilaisille osaajille!

Teknologiayritysten monipuolisissa työtehtävissä tarvitaan talouden, hallinnon, viestinnän, markkinoinnin ja esimerkiksi vastuullisuuden osaajia.