Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava
Ammatilliset perustutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp)

Puhtaus- ja kiinteistöalalla ei työt lopu kesken!

Keudassa voit opiskella kiinteistönhoitajaksi, toimitilahuoltajaksi tai kodinhuoltajaksi. Opiskelu tähtää suoraan työelämään – voit räätälöidä opinnot juuri sinulle sopiviksi joustavien opintopolkujen avulla. Tarjoamme monipuolisen oppimisympäristön, jossa työvälineet tulevat tutuiksi. Pääset jo opiskeluaikana tutustumaan alan yrityksiin, joista voit löytää itsellesi tulevaisuuden työpaikan. Vierailemme myös alan messuilla ja tapahtumissa.

Kiinteistönhoitajana vastaat erilaisten kiinteistöjen energiataloudellisesta ja ekotehokkaasta toiminnasta, sekä huolehdit käyttäjäturvallisuudesta palvelusopimuksen mukaisesti. Työtehtävissä tarvitset monipuolista osaamista, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Teet pienimuotoisia huolto- ja korjaustöitä. Lisäksi huolehdit piha- ja ulkoalueista. Työtehtäviisi kuuluvat kiinteistön teknisten järjestelmien tarkkailu- ja säätötyöt sekä energiankulutuksen seuranta. Talvisin työhösi kuuluu lumityöt ja hiekoitukset, kesällä esimeriksi ruohonleikkuu. Vastaat myös liputuksesta, jätehuollon toimivuudesta sekä kulunvalvonnasta.

Toimitilahuoltajana pidät huolta tilojen puhtaudesta ja viihtyvyydestä. Työtehtävissä tarvitset monipuolista osaamista, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Hallitset tämän päivän korkeat hygieniavaatimukset. Työtehtäviisi sisältyy erilaiset ylläpito- ja perussiivoustehtävät sekä työpaikan palvelusopimuksen mukaiset muut työtehtävät.

Kodinhuoltajana työskentelet vastuullisesti asiakkaan toiveita ja tarpeita huomioiden. Työtehtävissä tarvitset monipuolista osaamista, asiakaspalvelutaitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Tyypilliseen työpäivääsi kuuluu monipuolisia asiakaspalvelutehtäviä, kuten kodin ruoka- ja siivouspalveluja, tekstiilihuoltoa sekä asiakkaan avustamista päivittäisissä toiminnoissa ja asioinnissa kodin ulkopuolella.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 2 – 3 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Opiskelun aloitusajankohta sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Kiinteistönhoitaja

Päiväkoulutus
Päiväkoulutus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16. 

Päivä-monimuotokoulutus
Monimuotokoulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa. Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Kodinhuoltaja | Toimitilahuoltaja

Päiväkoulutus
Päiväkoulutus toteutetaan pääsääntöisesti arkisin klo 8-16.

Päivä-monimuotokoulutus
Monimuotokoulutus sisältää työpaikalla järjestettävää koulutusta, etätehtäviä, verkko-opintoja ja päiväsaikaan tapahtuvaa lähiopetusta oppilaitoksessa (opetus torstaisin klo 12-16). Koulutuksessa on eduksi alan työpaikka, jossa osaamista voidaan hankkia koulutus- tai oppisopimuksen avulla.

Oppisopimuskoulutus

Jos sinulla on alan työpaikka, voit suorittaa koulutuksen oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358 505 356 159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto (180 osp) täytä seuraavat tiedot: