Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista osaamistasi puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tehtävissä!

Toimitilahuollon ammattilaisena työtehtäviisi sisältyy erilaisten toimitilojen ylläpito- ja perussiivoustehtäviä. Toimintaympäristöstä riippuen työ voi sisältää myös muita palvelutehtäviä, kuten toimitilojen viihtyisyydestä huolehtimista, tekstiilien huoltoa ja asiakkaiden avustamista, ympäristöhuoltopalveluja ja työhön opastamista.

Laitoshuollon ammattilaisena työtehtäviisi kuuluu ylläpito- ja perussiivoustehtäviä sosiaali- ja terveydenhuollon laitoksissa. Laitoshuoltajana voit tehdä myös huoltohuone-, laitoshygienia- ja erityissiivoustehtäviä.

Kodinhuollon ammattilaisena olet tuottamassa kodin ylläpito- ja perussiivouspalvelua, vaatehuoltopalvelua, vuodehuoltopalvelua, kodin ruokapalvelua sekä avustamis- ja asiointipalvelua.

Kiinteistönhoidon ammattilaisena voit toimia peruskiinteistönhoitotyön lisäksi teknisenä kiinteistönhoitajana. Sinulla on hyvät valmiudet ryhtyä yrittäjäksi tai toimia esimiehenä alalla.

Keudassa opiskelet joustavasti – huomioimme aikaisemman osaamisesi ja voit koota tarpeisiisi sopivat opinnot joustavien opintopolkujen ansiosta. Meillä on vankat verkostot alan eri toimijoihin ja toimivat oppimisympäristöt, joissa voit kehittää ammattitaitoasi. Voit osallistua alan tapahtumiin ja messuihin. Sitoudumme opetuksessamme myös vastuullisuuslupauksiin.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, voit hakea puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Toimitilahuoltaja/ laitoshuoltaja

Verkkopainotteinen monimuotokoulutus toteutetaan kokonaan verkossa ja alan työpaikalla. Verkko-opetusta on noin kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 14–16. Verkko-opetuksen lisäksi opinnot sisältävät ohjattua etäopiskelua ja osaamisen hankkimista alan työpaikalla. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Laiho Sirpa

Opettaja

+358401744492

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Nevala Raili

Opettaja

+358505624858

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Koulutukset

Toimitilahuoltaja/ laitoshuoltaja/ kodinhuoltaja

Päivä-monimuotokoulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Hankit osaamista oppilaitoksessa kerran viikossa tai verkkoympäristössä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Laiho Sirpa

Opettaja

+358401744492

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Kiinteistönhoitaja

Voit opiskella kiinteistönhoitajaksi joko päivä-monimuotokoulutuksessa tai ilta-monimuotokoulutuksessa. Molemmat toteutukset koostuvat lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. 

Kysy lisää!

Heikkilä Olli-Pekka

Opettaja

+358401745608

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 200 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu