🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammattitutkinnot

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista osaamistasi puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan tehtävissä!

Puhtaus- ja kiinteistöalan ammattitutkinto avaa ovet monipuolisiin puhtaus- ja kiinteistöalan tehtäviin sekä mahdollisuuden hakea jatko-opintoihin korkeakouluun. Alan ammattilaisena tunnet alan toimintaympäristön ja työskentelet joko itsenäisesti tai osana moniammatillista työryhmää.

Laitoshuoltajana voit työskennellä terveydenhuollon kohteissa ja erilaisissa sosiaalihuoltolaitoksissa, kuten palvelutaloissa. Toimitilahuoltajana voit työskennellä esimerkiksi päiväkodeissa, kouluissa, toimistoissa, teollisuuslaitoksissa, kauppakeskuksissa tai hotelleissa. Kodinhuoltajana voit työskennellä asiakaskodeissa ja kodinomaisissa laitoksissa kotityöpalvelujen työtehtävissä. Kodinhuoltajana teet asiakaskodin ylläpito- ja perussiivoustehtäviä, tuotat kodin ruokapalveluja, huollat huonekasveja, hoidat piha- ja ulkoalueita sekä huollat tekstiilejä. Sinulla on valmiudet kohdata erilaisia asiakkaita. Kiinteistönhoitajana seuraat kiinteistön energian ja veden kulutusta ja huolehdit, että kiinteistö toimii energiatehokkaasti. Huolehdit kiinteistön kunnosta ja määräaikaishuolloista siten, että kiinteistön elinkaari saadaan pysymään mahdollisimman pitkänä. Teknisenä kiinteistönhoitajana voit työskennellä esim. kiinteistöhuoltoyrityksissä, tai kuntien ja erilaisten kiinteistöjä omistavien yritysten ja yhteisöjen palveluksessa. Alan työllisyystilanne on erinomaisen hyvä ja osaaville ammattilaisille löytyy varmasti työtä.

Keudassa opiskelet joustavasti – huomioimme aikaisemman osaamisesi ja voit koota tarpeisiisi sopivat opinnot joustavien opintopolkujen ansiosta. Meillä on verkostot alan eri toimijoihin ja toimivat oppimisympäristöt, joissa voit kehittää ammattitaitoasi. Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa voit suorittaa seuraavat polut:

Sairaalasiivouksen polku Kotipalvelun polku Siivoojan polku Kiinteistönhoitajan polku Teknisen kiinteistönhoitajan polku Puhtausalan työpaikkaohjaajan polku Kiinteistöalan työpaikkaohjaajan polku Monipalveluosaajan polku Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa Tutustu alan vastuullisuuslupauksiin Keudassa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto soveltuu hyvin alalla työskentelevälle ammattitaitoa täydentäväksi koulutukseksi. Alalla on erinomaiset työllistymis- ja etenemismahdollisuudet. Koulutus soveltuu hyvin myös maahanmuuttajataustaisille opiskelijoille.

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos olet jo käynyt alan perustutkinnon tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä sekä työskentelet jo alalla tällä hetkellä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, voit hakea puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Toimitilahuoltaja/ laitoshuoltaja

Verkkopainotteinen monimuotokoulutus toteutetaan kokonaan verkossa ja alan työpaikalla. Verkko-opetusta on noin kahden viikon välein keskiviikkoisin klo 14–16. Verkko-opetuksen lisäksi opinnot sisältävät ohjattua etäopiskelua ja osaamisen hankkimista alan työpaikalla. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Laiho Sirpa

Opettaja

+358401744492

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Nevala Raili

Opettaja

+358505624858

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Toimitilahuoltaja/ laitoshuoltaja/ kodinhuoltaja

Päivä-monimuotokoulutus koostuu lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Hankit osaamista oppilaitoksessa kerran viikossa tai verkkoympäristössä henkilökohtaisen suunnitelman mukaisesti. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Kysy lisää!

Laiho Sirpa

Opettaja

+358401744492

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Kiinteistönhoitaja

Voit opiskella kiinteistönhoitajaksi joko päivä-monimuotokoulutuksessa tai ilta-monimuotokoulutuksessa. Molemmat toteutukset koostuvat lähiopetuksesta, ohjatusta etäopiskelusta sekä työssä oppimisesta. Opiskelussa hyödynnetään verkko-oppimisympäristöä. Opinnot on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. 

Kysy lisää!

Heikkilä Olli-Pekka

Opettaja

+358401745608

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Lahti-Olsen Jake

Opinto-Ohjaaja

+358505356159

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 200 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu