AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Förstavårdare (YH) | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Förstavårdare (YH) | dagstudier

I Arcadas förstavårdsutbildning får du en stark teoretisk grund som kompletteras av praktiska övningar i vårt prisbelönta simuleringscenter. Vi har nära kontakt med arbetslivet och ett fungerande nätverk till olika myndigheter.

Arcadas förstavårdare är attraktiva proffs på arbetsmarknaden och uppskattade också internationellt. Tack vare våra små gruppstorlekar kan vi möjliggöra individuell handledning och chansen att repetera övningar. Under utbildningen får du öva på att göra omfattande patientbedömningar, utföra vårdåtgärder och självständigt fatta beslut. Du lär dig att ansvara för vården av patienter i både akuta och icke-akuta situationer och fungera både som ledare och deltagare i vårdteam med bland annat läkare, poliser, socialmyndigheter och räddningstjänst.

Eftersom förstavårdare utgör en del av räddningsteamet vid stora olyckor och katastrofer är det nödvändigt att du klarar av grundläggande kommunikation på finska och engelska utöver svenska. Du behöver därför kunna behärska finska på nivå B1, men vi stöder dig i att utveckla dina språkkunskaper under studiernas gång i vår trygga undervisningsmiljö.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Förstavårdare (YH)

Ensihoitaja (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu