Förstavårdare (YH) | dagstudier

Arcada
Yhteenveto
4 vuotta
ruotsi
Möjlighet till studiestöd
Hösten
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan
   
Lähiopetus
Helsinki
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Förstavårdare (YH) | dagstudier

I Arcadas förstavårdsutbildning får du en stark teoretisk grund som kompletteras av praktiska övningar i vårt prisbelönta simuleringscenter. Vi har nära kontakt med arbetslivet och ett fungerande nätverk till olika myndigheter.

Arcadas förstavårdare är attraktiva proffs på arbetsmarknaden och uppskattade också internationellt. Tack vare våra små gruppstorlekar kan vi möjliggöra individuell handledning och chansen att repetera övningar. Under utbildningen får du öva på att göra omfattande patientbedömningar, utföra vårdåtgärder och självständigt fatta beslut. Du lär dig att ansvara för vården av patienter i både akuta och icke-akuta situationer och fungera både som ledare och deltagare i vårdteam med bland annat läkare, poliser, socialmyndigheter och räddningstjänst.

Eftersom förstavårdare utgör en del av räddningsteamet vid stora olyckor och katastrofer är det nödvändigt att du klarar av grundläggande kommunikation på finska och engelska utöver svenska. Du behöver därför kunna behärska finska på nivå B1, men på Arcada stöder vi dig i att utveckla dina språkkunskaper under studiernas gång genom repeterad användning i en säker undervisningsmiljö.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Förstavårdare (YH), Ensihoitaja (AMK)

Arcada

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder Arcada utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...


Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Arcada

Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arvioinnit
Arvioinnit
Förstavårdare (YH) | dagstudier ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit