🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Fysioterapeut (YH) | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Fysioterapeut (YH) | dagstudier

Som fysioterapeut jobbar du med rörelse, aktivitet och rehabilitering. Du vill hitta lösningar på dagens och morgondagens hälsoproblem för att kunna ge alla möjlighet till en aktiv och självständig tillvaro. Den praktiska undervisningen sker i våra toppmoderna inlärningsmiljöer, som bland annat inkluderar en idrottshall, rörelsesal och ett modernt gym. Därtill erbjuder våra helt nya simuleringsrum möjlighet att utveckla digitala kompetenser så att du i framtiden kan jobba med digitala hjälpmedel och hälsoteknologi.

Arcada erbjuder landets enda fysioterapiutbildning på svenska. Som fysioterapeut möter du människor i olika livsskeden och med olika behov av stöd. Du medverkar till att förbättra deras möjligheter att vara fysiskt aktiva i vardagen samt vara en del av samhällslivet.

Utbildningen kombinerar kunskaper om kroppen, hälsa och rörelse med praktiska övningar där du lär dig utöva ditt kommande yrke. Som fysioterapeut har du ett mångsidigt, ansvarsfullt och människonära arbete. Du är lösningsorienterad och har förmåga att få dina klienter att känna sig trygga och motiverade. Även om du jobbar självständigt sker en stor del av arbetet också i team tillsammans med andra yrkesgrupper.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeut (YH)

Fysioterapeutti (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu