AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Hälsovårdare (YH) | dagstudier

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Hälsovårdare (YH) | dagstudier

Arcadas utbildning till hälsovårdare passar dig som vågar ta ansvar, är utvecklingsinriktad och söker ett meningsfullt jobb som främjar goda levnadsvanor! I vår hälsovårdarutbildning lär du dig hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande arbete på individ-, grupp- och samhällsnivå. Studierna vid Arcada förbereder dig på ett arbetsliv där frågor kring digitalisering och hållbar utveckling sätter sin prägel på vårdbranschen.

Du får en stark teoretisk grund som kompletteras av praktiska övningar i vårt prisbelönta simuleringscenter. Genom simuleringarna lär du dig att hantera olika typer av situationer inom vården. Du får öva hur det är att arbeta till exempel inom hemvård, rådgivningsverksamhet och skol- och öppenvård samt på olika typer sjukhusavdelningar. Du lär dig också ledarskap, bemötande och teamarbete.

Studierna är till stor del självstyrda, vilket innebär att du själv bär ansvar över din inlärning, men undervisningen sker primärt på vårt campus i Helsingfors. Eftersom utbildningen innehåller mycket praktik är det viktigt att du även behärskar finska, men vi stöder dig i att utveckla dina språkkunskaper under studiernas gång i vår trygga undervisningsmiljö. I ditt kommande yrke möter du människor med olika bakgrund och du kan därför också ha stor nytta av andra språkkunskaper.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Viimeinen hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Hälsovårdare (YH)

Terveydenhoitaja (AMK)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu