🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ylemmät AMK-tutkinnot

Social- och hälsovårdstjänster för framtida välfärdssamhälle

Arcada, paikassa Helsinki
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opiskelukieli
ruotsi
Opintotuki
Möjlighet till studiestöd
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Social- och hälsovårdstjänster för framtida välfärdssamhälle

Arcadas masterutbildning inom social- och hälsovårdstjänster för framtidens välfärdssamhälle är unik i Norden. Du lär dig genom mångprofessionellt samarbete och studerar i nära samarbete med övriga studenter. Det ger dig möjlighet att fördjupa dig inom olika kunskapsområden och ta del av värdefulla insikter och aktuella exempel på en bred skala inom social- och hälsovården.

Arbetssätt och tjänster behöver ständigt utvecklas och förbättras i samverkan med serviceanvändare, medborgare och intresseorganisationer. För att hantera de alltmer varierade vård- och hjälpbehoven krävs ett interprofessionellt arbetssätt och ett holistiskt synsätt med större kunskap och förståelse för hela människan.

Utbildningen är både arbetsmarknadsinriktad och forskningsförberedande. En masterexamen främjar din rörlighet och anställningsbarhet. Du får ett vetenskapligt och professionellt perspektiv på hållbara social- och hälsovårdstjänster samt på tjänsteutveckling och kollaborativ forskning.

Du genomför en så stor del av dina studier som möjligt integrerat med den forsknings-, utvecklings-, och innovationsverksamhet som pågår vid Arcada. Samtidigt har du möjlighet att knyta dina studier och ditt masterarbete till din nuvarande arbetsplats genom att utgå från konkreta frågeställningar och utmaningar inom din egen bransch. Aktiv handledning och nära dialog med högskolans personal karaktäriserar undervisningen på Arcada.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • ruotsi
  • Hakuaika: Gemensam ansökan (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Gemensam ansökan via www.studieinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Barnmorska (högre YH), Ergoterapeut (högre YH), Fysioterapeut (högre YH), Förstavårdare (högre YH), Hälsovårdare (högre YH), Idrottsinstruktör (högre YH), Sjukskötare (högre YH), Socionom (högre YH)

Arcada
Jan-Magnus Janssonin aukio 1
00560 Helsinki

Arcada 

Varför Arcada? Oavsett om du snart ska ta de första stegen i din karriär, eller redan befinner dig mitt i arbetslivet, erbjuder vi utbildningar som ger dig bästa tänkbara förutsättningar att möta framtiden. Arcada är en högklassig yrkeshögskola, som har...

Lue lisää oppilaitoksesta Arcada ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu