Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liikennelentäjän koulutus

BF-Lento
Yhteenveto
Noin 1,5-2 vuotta
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Helsinki
Ammatillinen koulutus
Liikennelentäjän koulutus

Liikennelentäjän koulutus

Haaveiletko liikennelentäjän työstä, vaikka sinulla ei ole aiempaa kokemusta lentämisestä? Ei hätää, sillä koulutus kattaa kaikki tarvittavat tiedot, taidot, teorian ja lentotunnit.

Liikennelentäjän koulutus suoritetaan sekä Suomessa että Puolassa, sillä BF-Lento toimii yhteistyössä Puolalaisen Ventum Air Academyn kanssa. Koulutuksen eri osat rakentuvat toistensa lomaan saumattomaksi osaamiskokonaisuudeksi. 

Kilpailijoihin verrattuna kurssit tarjoavat noin 50 tuntia enemmän oikeaa lentämistä (joka on tärkeää työpaikkaa haettaessa) simulaattorilentämisen sijaan. Kurssin myötä saat myös arvokasta lentokokemusta ulkomailla.

Koulutuksen sisältö ja toteutus

  • Yksityislentäjän lupakirja 
  • Yölentokelpuutus
  • ATPL-teoriaa itseopiskeluna ja lähiopetuksena Puolassa
  • PIC-tunnit Suomessa
  • Intensiivinen lentokoulutus Puolassa

Keskimäärin koulutus liikennelentäjäksi kestää noin 1,5 – 2 vuotta ja näin kouluttaudut arvostettuun ammattiin. Koulutus sisältää etäopintoja ja opinnot toteutetaan yksilöllisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liikennelentäjän koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Liikennelentäjäksi pästäksesi sinun on käytävä liikennelentäjän koulutus (Airline Transport Pilot License, ATPL(A) ”Frozen”), joka oikeuttaa toimimaan usean ohjaajan ilma-aluksen perämiehenä kaupallisessa ilmakuljetuksessa, esimerkiksi reittilentokoneessa. Perämiehestä kaupallisessa lentoliikenteessä liikennöivän lentokoneen päälliköksi (ATPL) voi edetä vain perämiehenä kerätyn työkokemuksen perusteella.

Ansiolentäjän lupakirjaa varten hakijan on oltava täyttänyt 18 vuotta, mutta koulutuksen voi aloittaa samana vuonna kun täyttää 16 vuotta.

Tutkinto / todistus

Liikennelentäjä

Kustannukset

Liikennelentäjän koulutuksen hinta on 72 000€ (sis. alv 24 %). Hinta sisältää alkeiskoulutuksen, yölentokelpuutuksen, ATPL -etäteoriakoulutuksen, valvottujen päällikkötuntien keräämisen, sekä ansiolentäjän lupakirjakoulutuksen Puolassa monimoottori- ja mittarilentokelpuutuksella.

Hinta ei sisällä viranomaismaksuja, teoriakoemaksuja tai lentokokeiden maksuja, jotka ovat noin 4000 euroa.

Hinta ei sisällä ohjaamoyhteistyökurssia (MCC), joka valitaan koulutuksen jälkeen omien tavoitteiden ja pyrkimysten mukaisesti (Jotkut lentoyhtiöt saattavat suosia hakijoita, jotka ovat suorittaneet MCC -kurssin simulaattorilla, joka vastaa lentoyhtiössä käytettävää kalustoa esim. Airbus A320. MCC -kurssin hinta on noin 1500–5000€.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liikennelentäjän koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

BF-Lento

BF-Lento

BF-Lento

Vuonna 1969 perustettu BF-Lento on Suomen kokenein lentokoulu. BF-Lento on perinteikäs perheyritys rennolla ja lämpimällä ilmapiirillä, ja se toivottaa tervetulleeksi kaikki ilmailusta kiinnostuneet! Lentäjän koulutus onnistuu joustavasti, vaikkapa työn ohessa. Lentokoulu on toistaiseksi Malmin lentokentällä Helsingissä, tulevina vuosina toiminta siirtynee...


Lue lisää oppilaitoksesta BF-Lento ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

BF-Lento

Malmin lentoasema
00700 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
bf-lento.com

Arvoinnit
Liikennelentäjän koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: