Ammatilliset perustutkinnot

Logistiikan perustutkinto | kuljettaja

Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Joustavasti (+3 toteutusta)
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Logistiikan perustutkinto | kuljettaja

Logistiikan perustutkinto | Kuljettajakoulutus / Salon seudun ammattiopisto

Haluatko yhdistelmäajoneuvo- tai rekkakuskiksi? Kuljettajakoulutus on juuri sinulle!

Haluatko työskennellä logistiikka-alan tehtävissä? Kiinnostaako sinua kuljettaa ja käyttää erilaisia ajoneuvoja tai kuormaukseen käytettäviä työkoneita ja laitteita? Kuljettajakoulutus sopii yhdistelmäajoneuvon tai kuorma-auton kuljettamisesta kiinnostuneille henkilöille. Opintojen yhteydessä suoritat logistiikan perustutkinnon.

Kuljettajakoulutus antaa hyvät valmiudet työskennellä turvallisesti logistiikka-alalla. Opintojen myötä tunnistat ajoneuvoihin, työkoneisiin ja laitteisiin liittyviä työturvallisuusriskejä. Osaat myös ottaa ne huomioon työskentelyssäsi. Logistiikka-alan työtehtävissä hallitset myös alan digitaaliset sovellukset.

Alan työtehtävät ovat vastuullisia ja vaativat tarkkuutta, sosiaalisia taitoja ja teknistä osaamista. Kuljetusala sopii henkilöille, jotka haluavat työskennellä vaihtelevissa olosuhteissa ja liikkuvassa työympäristössä.

Ajoharjoittelulla on suuri rooli kuljetusalan opinnoissa

Koulutus sisältää logistiikka-alaan liittyvät teoriaopinnot, joiden avulla saat hyvän tietopohjan varsinaiseen kuljetustehtävääsi. Teoriaopintojen lisäksi koulutuksessa tehdään paljon käytännön harjoituksia. Saat myös ajo-opetusta ja pääset todistamaan osaamiseesi työharjoittelussa.

Kuljettajakoulutuksen yhteydessä suoritat logistiikan perustutkinnon ja saat ammattiosaamisen kuorma-auton ja / tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajan tehtäviin. Koulutuksen yhteydessä suoritat alan vaadittavat pätevyydet, kuten C- tai CE-ajokortin.

Logistiikka-ala kehittyy! Työllisty monipuoliselle kuljetusalalle

Kuljetusalan koulutuksen suoritettuasi voit toimia erilaisissa logistiikka-¬alan monipuolisissa tehtävissä. Työtehtäväsi voivat esimerkiksi olla kansainvälisen ja kotimaisen liikenteen, teollisuuden, kaupan ja palveluiden kuljetustehtävissä. Lisäksi voit työskennellä esimerkiksi terminaaleissa sekä lentoasemien logistisissa toiminnoissa. Kuljetustehtävissä kuorma—autonkuljettajana tai yhdistelmäajoneuvonkuljettajana osaat käyttää trukkia tai työkonetta sekä kuorman varmistamiseen käytettäviä välineitä.

Ammatillisista perustutkinnoista saa yleisen jatko-opintokelpoisuuden ammattikorkeakouluihin ja yliopistoihin.

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Logistiikan perustutkinto | kuljettaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

Syksy

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Joustavasti

  • Lähiopetus
  • Salo
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Logistiikan perustutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Logistiikan perustutkinto | kuljettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu