Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto

Salon seudun ammattiopisto
Yhteenveto
Opiskelukieli: suomi
Opintotuki: Kyllä
Koulutustyyppi: Ammatilliset perustutkinnot
Paikkakunta: Salo
Alkavat koulutukset
Salo Viimeinen hakuaika
18.3.2019  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku
Joustavasti  (suomi)
Yhteishaku / jatkuva haku

Video

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinto

Matkailualan perustutkinnon suorittanut on kielitaitoinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen. Hän suunnittelee, toteuttaa ja tuotteistaa, markkinoi ja myy matkailutuotteita ja -palveluja. Hän toimii työpaikan ja toimintaympäristön liikeidean, paikallisen kulttuurin ja matkailutrendien mukaisesti. Hän toimii kannattavasti ja kestävän toimintatavan mukaisesti. Matkailualan perustutkinnon suorittaneella on alan perusvalmiuksien lisäksi valintojen mukaan erikoistunut osaaminen matkailupalvelujen toteuttamisen tai myynnin, neuvonnan ja tietopalvelun tehtävissä.

Kansainvälistyminen on osa Salon seudun ammattiopiston toimintakulttuuria. Matkailuopiskelijoita kannustetaan työssäoppimisjaksoille myös ulkomaille.

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Opintojen aikana tutustutaan laajasti matkailuun toimialana. Tavoitteena on antaa opiskelijalle hyvät valmiudet työskennellä monipuolisissa matkailualan työtehtävissä.

Opintoihin sisältyy mm. asiakaspalvelua, vuorovaikutustaitoja, myyntitaitoa, matkailupalvelujen suunnittelua, tuotteistamista ja toteuttamista, matkailumarkkinointia, taloushallinnon perusteita, matkailualan turvallisuutta, kestävää kehitystä, tietotekniikkaa, kieliä, yrittäjyyttä ja projektityöskentelyä.

Opintojen aikana suoritetaan tutkinnon osia, jotka ovat matkailualan asiakaspalvelu, matkailupalvelujen toteuttaminen tai matkailupalvelujen myynti ja neuvonta. Lisäksi opetukseen sisältyvät seuraavat aihealueet: majoituspalvelut, matkailupalvelujen markkinointiviestintä, matkailupalvelujen tuotteistaminen, matkailu- ja matkatoimistopalvelut, retki-, erä- ja luontoruokapalvelut sekä opastuspalvelut, joista opiskelija valitsee valinnaiset tutkinnon osat.

Matkailualan peruskoulutuksen tavoitteena on myös antaa opiskelijalle valmiuksia yrittäjyyteen. Opintoihin kuuluu paljon projekteja, joita tehdään koulun tapahtumissa ja yritysten toimeksiantoina. Lisäksi opintoihin kuuluu tutustumiskäyntejä matkailualan yrityksissä ja vierailu vuosittain Matkamessuilla.

Koulutus on mahdollista suorittaa oppilaitoksessa tai oppisopimuksella alan työpaikassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Salon seudun ammattiopisto

Salon seudun ammattiopisto

» Salon seudun ammattiopisto somessa

4500 opiskelijaa | 20 koulutusalaa | 50 tutkintoa | työelämätyytyväisyys 4,5 (asteikko 1-5) Ammatillinen koulutus on avain työelämään ja ovi tulevaisuuteen! Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillisen osaamisen polkuja aikuisille ja nuorille sekä osaamisen kehittämisvälineitä...


Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Salon seudun ammattiopisto

Taitajankatu 2-6
24240 Salo

 Näytä puhelinnumero
www.sskky.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.