Sivuston käyttötapa: Mobiili

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Ammattiopisto Tavastia
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
Joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Hämeenlinna
Ammatilliset perustutkinnot

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja

Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailualan perustutkinto antaa monipuolisen näkemyksen matkailuelinkeinosta ja sen rakenteesta sekä matkailijoiden tarpeista ja odotuksista.

Matkailupalvelujen tuottaja osaa järjestää matkailijoiden tarpeisiin elämyksiä tuottavia ohjelmapalvelukokonaisuuksia ja tapahtumia.

Tutkinnon rakenne

Matkailualan perustutkinto sisältää ammatillisia ja yhteisiä tutkinnon osia. Jokainen matka-asiantuntija ja matkailupalvelujen tuottaja opiskelee seuraavat ammatilliset tutkinnon osat

  • matkailualan asiakaspalvelu
  • matkapalvelujen myynti  tai matkailupalvelujen toteuttaminen.

Valinnaisia tutkinnon osia suorittamalla ammattitaitosi syvenee haluamallasi alueella. Voit valita tutkintoosi seuraavia tutkinnon osia

  • majoituspalvelut
  • matkailupalvelujen markkinointiviestintä
  • matkailupalvelujen tuotteistaminen
  • opastuspalvelut
  • tutkinnon osia tai osan toisesta perustutkinnosta.

Opiskelet myös yhteisiä tutkinnon osia

  • viestintä- ja vuorovaikutusosaaminen; mm. äidinkieli, vieraat kielet, digitaalinen osaaminen
  • matemaattis-luonnontieteellinen osaaminen; mm. matematiikka, fysiikka ja kemia
  • yhteiskunta- ja työelämäosaaminen; mm. työelämässä toimiminen, yrittäjyys, työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitäminen, kestävä kehitys

Matkailupalvelujen tuottaja työelämässä

Matkapalvelujen tuottajia tarvitaan työelämässä työskentelemään matkailukeskusten ja -alueiden yrityksissä tai organisaatioissa, ohjelmapalveluyrityksissä, hotelleissa tai maatilamatkailuyrityksissä. Valmistuttuasi matkailupalvelujen osaamisalasta matkailupalvelujen tuottajaksi osaat toimia matkailupalvelujen tuotteistamiseen ja toteuttamiseen liittyvissä ohjelma- ja asiakaspalvelutehtävissä, suunnitella, markkinoida, myydä ja toteuttaa ohjelmapalveluja ja hoitaa ja huoltaa myös palveluissa tarvittavia eläimiä, välineitä, varusteita ja toimintaympäristöä.

Matkailualan perustutkinnon suorittaneena sinulla on perusvalmiudet opastaa matkailuryhmiä sekä valmiuksia käyttää sosiaalista mediaa ja sitä tukevaa tekniikkaa oppimisen tukena. Sinulla on myös monipuolinen kielitaito, osaat toimia digitaalisessa ympäristössä ja verkostoitua ammatillisesti.

Tutkinnon suorittamisen jälkeen työpaikkoja voivat olla mm. aktiviteettejä tarjoava matkailu-/ohjelmapalveluyritys, kulttuurikohde, teema- ja huvipuisto tai matkailukeskus. Töitä on myös ruoka-, hyvinvointi-, neuvonta- tai liikuntapalveluissa sekä matkanjärjestäjillä tai kylpylöissä ja majoitusliikkeissä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun tai lukion keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Tutkinto / todistus

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia

Ammattiopisto Tavastia on osa Koulutuskuntayhtymä Tavastiaa, johon kuuluu ammattiopiston lisäksi neljä lukiota Hämeenlinnasta ja Hattulasta, Vanajaveden Opisto sekä Vanaja Koulutus Oy. Ammattiopistossa opiskelee päivittäin noin 3 000 ammatillista tutkintoa suorittavaa opiskelijaa. Oletko hakemassa ensimmäiseen ammattiisi vai uuteen tutkintoon, täydennystä nykytyöhösi tai...


Lue lisää oppilaitoksesta Ammattiopisto Tavastia ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Ammattiopisto Tavastia

Hattelmalantie 8
13101 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.kktavastia.fi

Arvioinnit

Matkailualan perustutkinto | matkailupalvelujen tuottaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.