🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Matkailupalvelujen ammattitutkinto | monimuototeutus

Pituus
1 - 1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
1 - 1,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Matkailupalvelujen ammattitutkinto | monimuototeutus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto / Salon seudun ammattiopisto

Monimuotokoulutus on joustava väylä matkailualan asiantuntijatehtäviin

Suomen matkailu kasvaa jatkuvasti. Haluatko sinä olla mukana tuottamassa asiakkaille laadukkaita matkailupalveluja? Koulutus sopii sinulle, jos olet joskus suorittanut matkailu- tai ravintola-alan perustutkinnon ja haluat päivittää tietosi nykypäivään tai jos sinulla on jo osaamista tai työkokemusta esimerkiksi matkailu- tai ravintola-alalta ja haluat pätevöityä tai työllistyä matkailualalle.

Matkailupalvelujen ammattitutkinto valmentaa opiskelijoita toimimaan hyvin erilaisissa työtehtävissä. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat työskennellä erilaisissa matkailualan asiakasneuvonta- ja myyntitehtävissä, markkinointitehtävissä, ohjelmapalvelutehtävissä, hotellin vastaanotossa tai tapahtumatuotannossa. Myös yrittäjyys matkailualalla voi olla tulevaisuuden suunnitelmissa. Oma henkilökohtainen kiinnostuksesi ratkaisee sen, minkälaiseksi sinun tutkintosi suorittaminen muodostuu.

Koulutus toteutetaan monimuotokoulutuksena ja opiskelu onnistuu helposti työn ohessa tai esimerkiksi omassa yrityksessä.

Syvennä osaamistasi, suuntaa matkailualalle ja suorita tutkinto työn ohessa

Koulutuksen tarkoituksena on syventää osaamistasi matkailualan monipuolisissa työtehtävissä. Koulutuksessa perehdyt oman opiskelusuunnitelmasi ja/tai työtehtäviesi mukaisesti esimerkiksi matkailualan suunnittelu-, tuotteistamis- ja myyntitehtäviin tai ohjaamaan matkailupalveluja erilaisille kohderyhmille. Koulutuksessa voit myös kehittää osaamistasi asiakaslähtöisessä ja vastuullisessa tai laatutietoisessa ja turvallisessa työskentelyssä.

Esimerkkejä koulutuksen sisällöistä 

  • Matkailualan asiakaspalvelu kasvokkain ja verkossa
  • Matkailun markkinointi- ja myyntitehtävissä toimiminen
  • Tapahtumaosaaminen
  • Matkailun turvallisuus
  • Matkailupalvelujen suunnittelu ja tuotteistaminen
  • Hotellitoiminnot ja varausjärjestelmät

Opetus tapahtuu monimuoto-opetuksena kerran kuukaudessa, iltapäivisin kello 16-20.

Matkailualan koulutus vahvistaa mahdollisuuksiasi alan työmarkkinoilla

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittanut työskentelee matkailuyrityksessä, matkailuorganisaatiossa, kokous- ja kongressipalveluissa, hotellissa, ohjelmapalveluyrityksessä tai yrityksessä, joka järjestää tapahtumia ja kongresseja. Hän voi toimia myös itsenäisenä matkailupalveluja tuottavana yrittäjänä. 

Matkailupalvelujen ammattitutkinnon suorittamisen jälkeen jatko-opintoja voi suorittaa esimerkiksi ammattikorkeakoulussa restonomi- tai tradenomitutkinnoissa.  

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti jokaisen opiskelijan kanssa

Opinnot suunnitellaan henkilökohtaisesti, ja niiden kestoon ja etenemiseen vaikuttavat esimerkiksi aiempi koulutustausta ja mahdollinen alan työkokemus.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto | monimuototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Joustavasti

  • Monimuotototeutus
  • Salo
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen hakeudutaan oppilaitoksen omien verkkosivujen kautta.

Voit suorittaa koulutuksen myös oppisopimuksella. Oppisopimusta varten sinulla tulee olla sopiva alan työpaikka. Oppisopimus solmitaan työnantajasi ja Salon seudun ammattiopiston välillä.

Tutkinto / todistus

Matkailupalvelujen ammattitutkinto

Salon Seudun ammattiopisto Facebookissa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Matkailupalvelujen ammattitutkinto | monimuototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Salon seudun ammattiopisto
Taitajankatu 2-6
24240 Salo

» Salon seudun ammattiopisto somessa

Salon seudun ammattiopisto on seudun suurin ammatillinen oppilaitos, joka tarjoaa ammatillista koulutusta aikuisille ja nuorille. Jäikö opinnot kesken, mietitkö ammatinvaihtoa, muuttuvatko työtehtäväsi, haluatko pätevöityä nykyisessä työssäsi tai kiinnostaako yrittäjyys? Mikäli vastasit kyllä, Salon seudun ammattiopistosta löytyy koulutus juuri Sinun tarpeisiisi....

Lue lisää oppilaitoksesta Salon seudun ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu