Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Business College Helsinki, paikassa Helsinki
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: 2. asteen yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen

Liiketoiminnan perustutkinto (ent. liiketalouden perustutkinto), merkonomi, on liiketoiminnan ja kaupallisen alan perustutkinto. Tutkinnon suoritettuasi voit siirtyä joko suoraan työelämään tai halutessasi jatkaa opintoja ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa. Merkonomikoulutus on käytännönläheinen ja sopii sinulle, jos pidät työskentelystä toisten ihmisten kanssa ja opit asioita parhaiten itse tekemällä. Peruskoulupohjaisena eli peruskoulun jälkeen merkonomikoulutus kestää noin kolme lukuvuotta. Opintoihin sisältyy paljon työpaikalla tapahtuvaa oppimista eli oman alan töitä jo opiskeluaikana.

Suorita kaksoistutkinto

Jos mietit lukion ja ammatillisen tutkinnon välillä, voit saada ne molemmat! Suorita Business College Helsingissä kaksoistutkinto eli merkonomikoulutus ja ylioppilastutkinto. Yhteistyölukion opettajat tulevat pitämään lukiotunnit oppilaitoksen tiloihin. Jos kaksoistutkinto kiinnosta, hae yhteishaussa Business Collegen merkonomikoulutukseen. Kun tulet hyväksytyksi, voit hakea kaksoistutkintoon.

Erikoistu oman mielenkiintosi mukaan

Merkonomiopinnoissa voit valita suuntautumisvaihtoehdoksesi myynti- ja palveluneuvonnan, finanssipalvelut tai talouspalvelut.

Merkonomiopiskelijana saat oman läppärin

Business College Helsingin merkonomiopiskelijana saat käyttöösi henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen, jolla voit työskennellä kotona ja koulussa. Valmistuttuasi saat pitää koneen itselläsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Helsinki
  • Hakuaika: 2. asteen yhteishaku

Hakeminen

Peruskoulupohjaiseen merkonomikoulutukseen eli liiketoiminnan perustutkintoa opiskelemaan haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, peruskoulupohjainen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Business College Helsinki
Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja...

Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu