Sivuston käyttötapa: Mobiili

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Business College Helsinki
Yhteenveto
1–2,5 vuotta
Opintotukikelpoinen
Kysy lisätietoja
Viimeinen hakuaika: Suorahaku
   
Päiväopinnot
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi

Liiketoiminnan perustutkinto (entinen liiketalouden perustutkinto), merkonomi maahanmuuttajataustaisille -koulutuksessa opiskelet liiketoiminnan perustutkinnon ja samalla voit parantaa suomen kielen taitojasi.

Peruskoulupohjaisessa koulutuksessa erikoistut asiakaspalveluun ja myyntiin. Ylioppilaspohjaisessa koulutuksessa erikoistut taloushallintoon.

Merkonomiopiskelijana saat oman läppärin

Business College Helsingin merkonomiopiskelijana saat käyttöösi henkilökohtaisen kannettavan tietokoneen, jolla voit työskennellä kotona ja koulussa. Valmistuttuasi saat pitää koneen itselläsi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hae peruskoulupohjaiseen toteutukseen, jos et vielä ole suorittanut lukiota tai ammatillista perustutkintoa. Voit hakea aikuisten ylioppilaspohjaiseen toteutukseen, jos olet suorittanut lukion tai ammatillisen perustutkinnon. Koulutus on tarkoitettu maahanmuuttajataustaisille henkilöille, jotka tulevat tyydyttävästi toimeen suomen kielellä suullisesti ja kirjallisesti.

Merkonomikoulutukseen maahanmuuttajataustaisille haetaan suoraan oppilaitokseen. Koulutukseen on pääsykoe, joka sisältää haastattelun ja kirjallisen kokeen. Hakuohjeet ja erillishaun hakulinkit löydät oppilaitoksen omilta verkkosivuilta.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (datanomit) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/datanomi + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja koulutustarjonta, laadukas...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto maahanmuuttajille | merkonomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Suorita liiketoiminnan ammattitutkinto Amiedussa!

Valittavanasi on liiketoiminnan palvelujen, myynnin ja markkinointiviestinnän, taloushallinnon sekä kiinteistönvälityksen osaamisala. Valtaosa opiskelusta tapahtuu verkossa.