Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, englanninkielinen koulutus

OSAO
Yhteenveto
Noin 3 vuotta
suomi
Kysy lisätietoa
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku samaan aikaan yhteishaun kanssa
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Oulu
Ammatillinen koulutus

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, englanninkielinen koulutus

Haluatko työskellä kansainvälisessä työympäristössä tai kenties ulkomailla? OSAOssa on mahdollista opiskella liiketoiminnan perustutkinto kokonaan englanninkielisessä kansainvälisesti painottuneessa koulutusohjelmassa. Koulutuksen jälkeen sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi vahva kielitaito ja valmiudet työskennellä tai opiskella kansainvälissä ympäristössä Suomessa tai ulkomailla. Koulutusohjelman suorittaneena merkonomina osaat työskennellä asiakaspalveluun, myyntiin ja markkinointiviestintään liittyvissä työtehtävissä Suomessa tai ulkomailla. Koulutukseen sisältyy osana merkonomiopintoja International Baccalaureate* career-related -ohjelman opinnot.

Koulutuksen sisältö

Pakolliset ammatillisen tutkinnon osat:

  • Asiakaspalvelu, 20 osp
  • Tuloksellinen toiminta, 20 osp
  • Työyhteisössä toimiminen, 15 osp

Valinnaiset ammatilliset tutkinnon osat:

  • Myynti, 30 osp
  • Tapahtumatuotanto, 15 osp
  • Yritystoiminnan suunnittelu, 15 osp
  • IBDP English B SL, 10 osp
  • IBDP Business Management, 15 osp
  • IBCP Reflective Project, 5 osp

Yhteiset tutkinnon osat 35 osp

Opintojen jälkeen

Liike-elämän kansainvälistyessä ja Suomeen kohdistuvan matkailun seurauksena merkonomin työtehtävissä vaaditaan yhä enemmän kielitaitoa ja kykyä palvella eri kulttuureista tulevia asiakkaita. Englanninkielisen koulutuksen ansiosta voit hakeutua monipuolisiin työtehtäviin. Työnantajat arvostavat kansainvälistä osaamistasi.

Voit hakeutua suomenkielisiin tai englanninkielisiin jatko-opintoihin Suomessa tai ulkomailla. Merkonomiopintoihin sisältyvät IBCP-ohjelman opinnot antavat erinomaiset jatko-opintovalmiudet. 

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, englanninkielinen koulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa. Koulutukseen on jatkuva haku keväällä yhtä aikaa yhteishaun kanssa.

Tutkinto / todistus

Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

Vocational qualification in business management 

Kustannukset

Opiskelu on ilmaista. Opintoja varten opiskelijan täytyy hankkia joitain oppikirjoja ja kannettava tietokone. Lisäksi tulee maksaa IB-koemaksut noin 300 euroa. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, englanninkielinen koulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

OSAO

OSAO


OSAO

OSAO on Suomen vaikuttavin ja vahvin ammattikouluttaja, jolla on hallussaan koulutuksen koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Uudesta OSAOsta voi hankkia ammatin, jalostaa osaamistaan tai siirtyä kokonaan uudelle alalle. OSAOssa opiskelee 10 000 opiskelijaa, joista vuosittain valmistuu tutkintoon noin 2000 ammattiosaajaa...


Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

OSAO

Kiviharjuntie 8
90220 Oulu

 Näytä puhelinnumero
www.osao.fi

Arvioinnit

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, englanninkielinen koulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: