Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Saamelaisalueen koulutuskeskus
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
   
Inari
Ammatilliset perustutkinnot

Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi

Kiinnostaako sinua myynti ja asiakaspalvelu? Haluaisitko olla markkinoinnin osaaja? Onko sinulla alan työkokemusta, mutta tutkinto puuttuu? Houkuttelisiko oppisopimuskoulutus? Jos vastasit johonkin kohtaan kyllä, liiketoiminnan perustutkinnon opiskelu Saamelaisalueen koulutuskeskuksessa voisi olla juuri sinulle oikea vaihtoehto.

Merkonomin opinnot

Liiketoiminnan opiskelu on monipuolista ja vaihtelevaa. Opintoihin sisältyy asiakaspalvelua ja markkinointia, taloushallintoa, toimistopalveluja sekä tieto- ja viestintätekniikkaa. Tutkintoon kuuluu lähiopetuksen lisäksi työelämässä tapahtuvaa koulutusta, verkko-opintoja ja työelämälähtöisiä projekteja.

Asiakaspalvelun ammattilaisena merkonomi osaa myynti- ja palvelutehtävän lisäksi työskennellä markkinointiviestinnän, mainonnan ja tiedottamisen parissa. Opinnoissa räätälöidään henkilökohtaiset, yksilölliset opintopolut, ja jokaiselle opiskelijalle tehdään heti opintojen alussa henkilökohtainen opintojen kehittämissuunnitelma.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Jos päätät peruskoulun keväällä, voit hakea koulutukseen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi. Jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto, ylioppilastutkinto tai korkeakoulututkinto, tai jäit ilman koulutuspaikkaa yhteishaussa, voit hakea jatkuvassa haussa.

Koulutuksen kesto

Yhteishaussa hakevat: Koulutuksen kesto on 2–3 vuotta.

Jatkuvassa haussa hakevat: Koulutuksen laajuuteen vaikuttaa aikaisempi osaaminen ja koulutuksen kesto määritellään henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelmassa.

Tutkinto / todistus

  Liiketoiminnan perustutkinto, merkonomi

  Ota yhteyttä

  Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

  Saamelaisalueen koulutuskeskus Facebookissa

  Saamelaisalueen koulutuskeskus

  » Saamelaisalueen koulutuskeskus somessa

  Tervetuloa aitojen taitojen juurille – opiskelemaan Suomen huipulle! Saamelaisalueen koulutuskeskus (SAKK) on toisen asteen oppilaitos, joka järjestää monialaista ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille ainutlaatuisessa opiskeluympäristössä. Upea luonto tarjoaa Saamelaisalueen koulutuskeskuksen työntekijöille ja opiskelijoille viihtyisät puitteet vapaa-ajan harrastuksille vuoden jokaisena päivänä....


  Lue lisää oppilaitoksesta Saamelaisalueen koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

  Saamelaisalueen koulutuskeskus yhteystiedot

  Saamelaisalueen koulutuskeskus

  Menesjärventie 4
  99870 Inari

   Näytä puhelinnumero
  www.sogsakk.fi

  Arvioinnit
  Arvioinnit
  Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

  Oppilaitoksen arvioinnit
  (4,5)
  Perustuu 8 arviointiin
  Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
  Ota yhteyttä

  Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Liiketoiminnan perustutkinto | merkonomi täytä seuraavat tiedot: