Sivuston käyttötapa: Mobiili

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen

Business College Helsinki
Yhteenveto
3 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Helsinki
Ammatilliset perustutkinnot

Video

   

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen

Kiinnostavatko tietokoneet? Opiskele datanomiksi Business College Helsingissä! Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi antaa hyvät sekä monipuoliset tiedot ja taidot toimia tieto- ja viestintätekniikan työtehtävissä.

Erikoistu vaikka pelialaan tai kyberturvallisuuteen

Peruskoulupohjainen datanomikoulutus on tarkoitettu kaikille pelialasta, ohjelmoinnista, kyberturvallisuudesta tai muista IT-alan kokonaisuuksista kiinnostuneille.Valittavanasi on käytön tuen osaamisala (erikoistumismahdollisuudet pilvipalvelut ja kyber) tai ohjelmistotuotannon osaamisala (erikoistumismahdollisuudet peliohjelmointi ja web-ohjelmointi).

Suorita kaksoistutkinto

Jos mietit lukion ja ammatillisen tutkinnon välillä, voit saada ne molemmat! Suorita Business College Helsingissä kaksoistutkinto eli datanomikoulutus ja ylioppilastutkinto. Yhteistyölukion opettajat tulevat pitämään lukiotunnit oppilaitoksen tiloihin. Kaksoistutkintokoulutuksessa erikoistut peli- tai IoT-ohjelmointiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Peruskoulupohjaiseen datanomikoulutukseen eli tieto- ja viestintätekniikan perustutkintoa opiskelemaan haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto, datanomi

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki

Business College Helsinki (ent. Suomen Liikemiesten Kauppaopisto) tarjoaa liiketoiminnan (merkonomit) sekä tieto- ja viestintätekniikan (datanomit) koulutusta sekä suomeksi että englanniksi näiden alojen suurimpana suomalaisena kouluttajana. Oppilaitoksessa voi suorittaa myös kaksoistutkinnon (merkonomi/datanomi + ylioppilas). Business College Helsingillä on laaja koulutustarjonta, laadukas...


Lue lisää oppilaitoksesta Business College Helsinki ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Business College Helsinki

Rautatieläisenkatu 5
00520 Helsinki

 Näytä puhelinnumero
www.bc.fi

Arvioinnit

Tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto | datanomi, peruskoulupohjainen ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Digitalisaatio muuttaa maailmaa!

Teknologialla on keskeinen rooli maailman merkittävimpien haasteiden ratkaisemisessa. Onnistumme, kun valjastamme datan palvelemaan meitä. Tähän tarvitaan osaajia!