Sivuston käyttötapa: Mobiili

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Dog Oriented Institute
Yhteenveto
Kysy lisätietoja
Syksyllä 2020
   
Monimuotokoulutus
Verkko- tai etäopiskelu
Ammatillinen koulutus

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Käyttäytymisneuvoja ja ongelmakoirakouluttaja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan koulutuksessa opiskelet niin teoriaa kuin käytäntöäkin. Jaksojen välillä tehdään kotitehtäviä, käytännön harjoittelua ja hoidetaan oikeita asiakastapauksia. 

Lopputyönä suoritat käytännön näytön ja teorialopputyön opponointeineen. Koulutukseen pääseminen vaatii Koulutusohjaajakoulutuksen tai vastaavat tiedot pohjaksi. 

Koulutuksen suorittamisen jälkeen sinulla on osaamista suorittaa yksityisesti Eläntenkouluttajan virallisen tutkinnon näyttökoe.

Koulutuksen kokonaispisteet ovat 24. Pisteiden laskussa on käytetty Bolognan prosessin yhteydessä Euroopan unionin sisäisesti luotua standardia opiskelun mittaamiseen. Yksi opintopiste vastaa siis noin 27 tunnin työpanosta.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen voit suorittaa verkko-opintoina suomeksi ja englanniksi. Koulutuksen voi suorittaa myös aikuiskoulutuksena, jolloin opiskelun voi halutessaan suorittaa työn ohessa. 

Aikuiskoulutus soveltuu sinulle, joka haluat vahvistaa ja täydentää aiempaa ammattiosaamistasi tai suunnata käyttäytymispuoleen. Opinnot voit suorittaa myös esimerkiksi oman harrastuksen tueksi.

Käyttäytymisneuvojan ja ongelmakoirakouluttajan koulutuksessa verkossa opiskelet 49 livewebinaaria ja kolme viikonloppua (la + su). Webinaareihin voit osallistua missä tahansa oletkin. Viikonloppuosiot järjestetään pääkaupunkiseudulla tai lähitienoolla.

Webinaareista saat nauhoituksen. Näin saat webinaarissa läpikäydyn informaation, vaikka et pystyisi osallistumaan webinaariin.

Kotitehtävistä osa videoidaan palautteita varten. Lopputyö suoritetaan viimeisenä viikonloppuna. Koulutukseen osallistujan on itse tuotava koira koulutukseen.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskellaan mm. seuraavia aiheita:

 • Mikä on ongelmakoira
 • Millainen on hyvä ongelmakoirakouluttaja
 • Ongelmakoiravastaanotto
 • Hyvä johtajuus, stressikäyttäytyminen ja rauhoittavat signaalit
 • Vaistonvarainen toiminta
 • Koirarodun vaikutus käyttäytymiseen
 • Ruokinnan vaikutus käyttäytymiseen
 • Rodun mukanaan tuomia ongelmia
 • Vaistojen mukanaan tuomia ongelmia
 • Pennut ja teini-ikäiset koirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Aikuiset ja seniorikoirat sekä niiden tyypillisimmät ongelmat
 • Pelkokäyttäytyminen
 • Opittu käyttäytyminen
 • Haukkuminen
 • Koiran kehon kieli
 • Koiran aktivointi ja virikkeistäminen
 • ja paljon muuta

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu), klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Lisätietoja ja ilmoittautumiset yhteydenottolomakkeella tai puh +358 50 504 2109

Tutkinto / todistus

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja. Koulutuksesta saa todistuksen.

Kustannukset

Verkkokoulutuksen hinta on yhdessä osassa maksettaessa 4 200 euroa (sis. alv).

Voit maksaa myös erissä esim. 300 euroa/kk + 10 euron laskutuslisä/lasku. Pienemmistä eristä sovitaan tarpeittesi mukaan.

Lisäksi asiakkaiden ongelmacaset maksavat 100 euroa, joka jaetaan asiakkaan ja opiskelijan kesken ja ne veloitetaan, kun case aloitetaan.

Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalit, lopputyön käytännön ja teorian seurannan arviointeineen sekä opiskelun ulkopuolella tapahtuvan tarvittavan ohjauksen ja tietysti todistuksen hyväksytysti suoritetusta koulutuksesta. Lisäksi intensiivi- ja viikonloppukurssilla aamiaisen ja iltapäiväkahvit/-teet leivonnaisineen.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute

Dog Oriented Institute on ainoa yritys Suomessa, joka on hyväksytty Pet Dog Trainers of Europen (PDTE) täysjäseneksi. Dog Oriented Institute on kouluttanut koira-alan ammattilaisia jo vuodesta 2003. Dog Oriented Institute osallistuu kuitenkin myös Suomessa järjestettävien koulutusten tekemiseen tuomalla ulkomaista osaamista Suomeen....


Lue lisää oppilaitoksesta Dog Oriented Institute ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Dog Oriented Institute


 Näytä puhelinnumero
doi.fi


Arvioinnit

Ongelmakoirakouluttaja ja käyttäytymisneuvoja, aikuiskoulutus (verkko-opiskelu) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.