Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
2-2,5 vuotta
suomi
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotototeutus
Hämeenlinna
Ylemmät AMK-tutkinnot
Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit

Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto

Koulutuksessa painottuvat digitaalisen muutoksen ymmärtäminen ja hallinta hyvinvointialalla, digitaalisuuden johtaminen hyvinvointivaltion rakennemuutoksissa, monialaisuuden ymmärtäminen hyvinvointialalla, digitaalisten palvelujen kehittäminen ja muotoilu sekä digitaalisten alustat ja palveluintegraatio sekä digitaalisen palveluliiketoiminnan ja ihmiskeskeinen kestävän kehityksen edistäminen hyvinvointialalla.

Koulutuksen sisällöt tukevat monipuolisesti uusia tavoitteitasi ja tarpeitasi.​ Koulutuksessa on huomioitu suomalaisen hyvinvointialan toimintaympäristön muutokset ja niiden tuomat tulevaisuuden osaamistarpeet, jotka ovat ajankohtaisia monissa organisaatioissa. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden tehtäviin, jotka edellyttävät ylempää korkeakoulututkintoa.​

Koulutuksen toteutus ja sisältö

Opintojen suunnittelu huomioi lähtökohtasi ja yksilölliset tarpeesi aikuisopiskelijana. Lähijaksojen lisäksi opintoihisi yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja.

Monimuoto-opiskelussa osallistut lähijaksoille, työskentelet itsenäisesti sekä yhdessä pienryhmän kanssa hyödyntäen verkkoa. Lähijaksoja on noin 1-2 kertaa kuukaudessa syyskuusta toukokuuhun. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 9-16. Lähijaksojen ohjelma voi koostua esimerkiksi yliopettajien tai muiden asiantuntijoiden luennoista, ryhmätyöskentelystä ja oppimistehtävien esittelyistä. Opiskelu on yhteistoiminnallista ja keskustelevaa. Lähijaksojen välissä toteutetaan tapaamisia, ryhmätöitä sekä itsenäisiä tehtäviä verkon välityksellä

Voit yhdistää oppimistehtävät ja opinnäytetyön tutkimus- ja kehittämishankkeisiin tai omaan työhön ja työorganisaatioosi. Saat tehtävistä jo opiskeluaikana uutta hyödyllistä tietoa organisaatiosi kannalta. Opinnot mahdollistavat, että voit kehittää organisaatiosi työtapoja ja johtamisstrategioita oppivan organisaation periaatteiden mukaisesti. 

Monet tehtävistä toteutetaan ryhmätyöskentelynä. Hyödynnät niissä samoja työmuotoja, jotka ovat työelämässäkin käyttökelpoisia.

Koulutuksen opintojen laajuus on 60-90 opintopistettä. Opintoihin kuuluu kahdestä neljään 15 opintopisteen kokonaisuutta ja opinnäytetyö:

  • Muuttuva toimintaympäristö, 15 op
  • Johtaminen ja tulevaisuuden työelämätaidot, 15 op
  • Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut,  15op
  • Hyvinvoinnin digitaalisten palvelujen johtaminen,  15op
  • Opinnäytetyö, 30 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta siltä alalta, jolle olet hakemassa, tai jolta korkeakoulututkintosi on. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tutkintonimikkeesi riippuu pohjakoulutuksestasi ja voi olla jokin seuraavista:

Insinööri (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto täytä seuraavat tiedot:

Uutiskirje
Haluan tilata HAMKin uutiskirjeen