Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ylemmät AMK-tutkinnot
Ei arviointeja

Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto

Hämeen ammattikorkeakoulu, paikassa Hämeenlinna
Pituus
2-2,5 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2-2,5 vuotta
Opiskelukieli
suomi
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Download file
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto

Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit

Koulutus sopii sinulle, jos haluat kehittyä organisaation suunnittelu-, asiantuntija- ja johtotehtävissä erilaisten kehittämisprojektien toteuttajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen laajuus on 60–90 opintopistettä riippuen ammattikorkeakoulututkinnostasi. Opiskelu kestää 1–2,5 vuotta. Koulutuskokonaisuus muodostuu kahdesta neljään 15 opintopisteen moduulista ja 30 opintopisteen laajuisesta opinnäytetyöstä. Koulutuksen koko opetussuunnitelma on esitelty opinto-oppaassa.

Opintojen keskeisiä sisältöjä ovat:

  • johtaminen tulevaisuudessa
  • työelämän muutoksen ymmärtäminen
  • digitaalisten palvelujen kehittäminen ja muotoilu
  • digitaalisten palvelujen johtaminen.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu on mahdollista työn ohessa. Työn ohessa opiskelu vaatii oman ajankäytön suunnittelua, sillä opinnoille on tarpeen varata aikaa joka viikko. Lähijaksojen lisäksi opintoihin yhdistyy monipuolisesti verkko-opiskelun ja ryhmätyöskentelyn muotoja. Monimuoto-opiskelussa osallistutaan lähijaksoille, työskennellään itsenäisesti sekä yhdessä pienryhmän kanssa verkon välityksellä.

Lähijaksoja on noin 1–2 kertaa kuukaudessa syyskuusta toukokuuhun. Opintojen alkuvaiheessa lähijaksoja voi olla useammin. Opiskelu tapahtuu pääsääntöisesti torstaisin ja perjantaisin kello 9.00-16.00. Lähijaksojen ohjelma voi koostua asiantuntijaluennoista, ryhmätyöskentelystä ja oppimistehtävien esittelyistä. Opiskelu on yhteistoiminnallista ja keskustelevaa. Etäjaksoilla tehdään sekä ryhmätöitä että itsenäisiä tehtäviä verkon välityksellä.

Voit yhdistää oppimistehtävät ja opinnäytetyön omaan työhön ja työorganisaatioosi. Saat tehtävistä jo opiskeluaikana uutta hyödyllistä tietoa organisaatiosi kannalta. Opinnot mahdollistavat, että voit kehittää organisaatiosi työtapoja ja johtamisstrategioita oppivan organisaation periaatteiden mukaisesti. Monet tehtävistä toteutetaan ryhmätyöskentelynä. Hyödynnät niissä samoja työmuotoja, jotka ovat työelämässäkin käyttökelpoisia.

Opinnäytetyö on itsenäisesti toteutettava työelämälähtöinen projekti, jota ohjaavat kokeneet opinnäytetyöohjaajat. Opinnäytetyöprosessi sisältää väli- ja loppuseminaarin, joihin osallistuminen on pakollista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Hämeenlinna
  • suomi
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto sekä kaksi vuotta tutkinnon jälkeistä työkokemusta asianomaiselta alalta. Tarkista hakukelpoisuusvaatimukset joko HAMKin sivuilta tai opintopolku.fi -palvelusta. Hakuun liittyy ennakkotehtävä.

Tutkinto / todistus

Tutkintonimikkeesi riippuu pohjakoulutuksestasi ja voi olla jokin seuraavista:

Insinööri (ylempi AMK), Sairaanhoitaja (ylempi AMK), Sosionomi (ylempi AMK), Terveydenhoitaja (ylempi AMK), Tradenomi (ylempi AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hyvinvoinnin digitaaliset palvelut ja prosessit | YAMK | monimuoto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Hämeen ammattikorkeakoulu
Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 8000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...

Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu